20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα Κυκλάδων για την ομάδα Κ16 του Πανθηραϊκού

Share

Το “παρών” στο Final 4 του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Κυκλάδων κατηγορίας Κ16, που πραγματοποιήθηκε στις 2-3/6 στη Μύκονο, έδωσε ο Πανθηραϊκός, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση.

Η ομάδα της Σαντορίνης δεν κατάφερε να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο και ηττήθηκε στον ημιτελικό από τους Κανονιέρηδες Σύρου με 6-2, ενώ στον μικρό τελικό της διοργάνωσης γνώρισε την ήττα από τον ΑΟ Πάρου με 3-0. Tης αξίζουν ωστόσο συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλε καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, για να φτάσει στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησε η ΑΕ Μυκόνου που νίκησε στον τελικό τους Κανονιέρηδες Σύρου με σκορ 2-1.

Την αποστολή του Πανθηραϊκού που συμμετείχε στο Final-4 της Μυκόνου, υπό τις προπονητικές οδηγίες του Δ. Κρεμμύδα, αποτέλεσαν οι: Ζαμπέλης, Καβαλλάρης, Καραγιάννης, Καραμολέγκος, Λιγνός, Μalushi, Μαρτίδης, Μέμα, Μέση, Μοσχάτος, Murjikneli, Μπούζι, Παναγιώτου Δ., Παναγιώτου Π., Παπαβασιλείου,Παπαϊωάννου, Σέχου, Σκοπελίτης, Τσάνο, Φύτρος και Χαϊνταράι.

Με ανακοίνωσή του ο ΔΑΠΠΟΣ συνεχάρη τους παίκτες, τον προπονητή και την διοίκηση της ομάδας για την παρουσία τους στο Final 4 του πρωταθλήματος.

Σημειώνουμε πως ο Πανθηραϊκός, που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία Κ12, θα πάρει μέρος και στο Final 4 της κατηγορίας Κ14 που θα γίνει στη Σύρο στις 16-17/6.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη