Στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων δράσεων τουριστικής προβολής και προώθησης, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρόκειται να πάρει μέρος σε όλες τις σημαντικές εκθέσεις τουρισμού που θα πραγματοποιηθούν στο εξωτερικό και στην Ελλάδα το 2019. Με στόχο πάντα την ενίσχυση της θέσης του Νοτίου Αιγαίου στην τουριστική βιομηχανία, την καθιέρωση ενός διακριτού, ελκυστικού, αυθεντικού τουριστικού προϊόντος και την ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας του κάθε προορισμού ξεχωριστά, η Περιφέρεια Νοτίου προγραμματίζει να δώσει το “παρών” σε όλα τα μεγάλα τουριστικά “ραντεβού”.

Στα περίπτερα της ΠΝΑι φιλοξενούνται δωρεάν οι νησιωτικοί δήμοι. Καλούνται παράλληλα οι επιχειρηματίες του τουρισμού να πλαισιώσουν τα περίπτερα και να κάνουν εκεί τις επαγγελματικές τους  επαφές, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή εκπροσώπηση.

“Η τουριστική προώθηση δεν έχει εποχικό χαρακτήρα. Εργαζόμαστε συστηματικά και στοχευμένα 365 μέρες το χρόνο για να προβάλουμε τις ξεχωριστές εμπειρίες που προσφέρουν τα νησιά, εφαρμόζοντας ένα συγκροτημένο στρατηγικό σχεδιασμό” αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης τουρισμού, αθλητισμού & πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Ο προγραμματισμός για τη συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε τουριστικές εκθέσεις και σε roadshows/workshops στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά το έτος 2019, έχει ως ακολούθως:

ΧΩΡΑ ΠΟΛΗ ΕΚΘΕΣΗ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΥΤΡΕΧΤΗ VAKANTIEBEURS 2019
ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΕΛΣΙΝΚΙ ΜΑΤΚΑ 2019
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ ΒΟΟΤ
Η.Π.Α. ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΥΤΤS
ΒΕΛΓΙΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ SALON DES VACANCES
ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΤ
ΙΣΡΑΗΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΙΜΤΜ
ΣΟΥΗΔΙΑ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ WORLD PANORAMA FESTIVAL
ΣΕΡΒΙΑ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΙFT
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΙΤΒ 2019
ΡΩΣΙΑ ΜΟΣΧΑ ΜΙΤΤ 2019
ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙΣΙ SALON MONDIAL DU TOURISME
Η.Π.Α. ΜΑΪΑΜΙ SEATRADE CRUISE GLOBAL
ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ARABIAN TRAVEL MARKET
ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ILTM LATIN AMERICA
ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ GREEK TRAVEL SHOW
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ TOUR NATUR
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΛΟΝΔΙΝΟ WTM 2019
ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ PHILOXENIA
ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ERGO MARATHON EXPO
ΕΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO
ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ GRECKA PANORAMA

 

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here