ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Προκλήσεις, σκέψεις, στόχοι
Μεγάλη επιτυχία και ευρεία δημοσιότητα είχε η πέμπτη τακτική ενημερωτική εκδήλωση του Δήμου Θήρας στην Αθήνα, που πραγματοποιήθηκε στις 27/11/208 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, με θέμα “Σαντορίνη, η επόμενη μέρα: προκλήσεις, σκέψεις, στόχοι”.

Ένα ακόμα σημαντικό έργο ύδρευσης
Δημοπρατείται η κατασκευή δικτύων ύδρευσης περίπου 8.400 μέτρων, νέας δεξαμενής και τριών νέων αντλιοστασίων, για την υδροδότηση της Έξω Γωνιάς και των οικισμών Πύργου Καλλίστης και Μεγαλοχωρίου.

Μεγάλη αύξηση των διεθνών αεροπορικών αφίξεων τον Οκτώβριο
Αύξηση 29,7%, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι, σημείωσαν οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις επιβατών τον φετινό Οκτώβριο. Η επιμήκυνση της θερινής τουριστικής περιόδου στη Σαντορίνη είναι εντυπωσιακή.

Νομοσχέδιο για τον θεματικό τουρισμό
Νέο θεσμικό πλαίσιο για την ανάπτυξη, την οργάνωση και την εποπτεία των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και της επιχειρηματικότητας στον θεματικό τουρισμό.

Σεισμική δόνηση μέσα στη νύχτα
Σεισμός 4.9 ρίχτερ στην Αμοργό έγινε ιδιαίτερα αίσθητός τη Σαντορίνη. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για χειρότερα.

ΓΝ Θήρας: Δημοσίευση πινάκων κατάταξης υποψηφίων
Aναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων για όλες τις ειδικότητες της εκπαιδευτικής βαθμίδας Π.Ε., καθώς και για τις ειδικότητες Νοσηλευτικής και Ιατρικών Εργαστηρίων της εκπαιδευτικής βαθμίδας Τ.Ε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here