Π. Πολάκης: 18 Ιουλίου το νοσοκομείο Σαντορίνης ξεκινά τη λειτουργία του

Γενικό Νοσοκομείο Θήρας
Γενικό Νοσοκομείο Θήρας

“Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας έχει ικανοποιητικό αριθμό εργαζομένων ώστε να ξεκινήσει να λειτουργεί αξιοπρεπώς” δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κος Παύλος Πολάκης μετά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις του νέου νοσοκομείου. Σκοπός είναι την ερχόμενη εβδομάδα να διευθετηθούν τα τελευταία θέματα, ώστε την Παρασκευή 15/7 να το εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός και από Δευτέρα 18/7 να τεθεί σε λειτουργία. Οι θέσεις που δεν έχουν ήδη καλυφθεί, έχουν επαναπροκηρυχθεί.

Ο κ. Πολάκης συνοδευόταν από την διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Όλγα Ιορδανίδου, τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Ανώνυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) Μιχάλη Σταύρου και την καθηγήτρια Αναισθησιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και διευθύντρια της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αναισθησιολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» Ελένη Κωστοπαναγιώτου, η οποία θα έχει υπό την ευθύνη της τη λειτουργία του αναισθησιολογικού τμήματος και μαζί με την τους συνεργάτες της θα αναλάβει την αρχική οργάνωσή του.

Το Νενικό Νοσοκομείο Θήρας, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, θα εγκαινιασθεί από τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη