Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι αύριο Παρασκευή 13/9/2019, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Παρακαλούνται οι πολίτες των Κυκλάδων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο, που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.

Εξίσου αυξημένος (κατηγορία 4) θα είναι και ο κίνδυνος να εκδηλωθεί πυρκαγιά στην Περιφέρεια Αττικής (συμπεριλαμβάνονται και τα Κύθηρα), σε Κορινθία, Αργολία, Αρκαδία και Λακωνία, σε Φωκίδα, Εύβοια, Βοιτωτία, Φθιώτιδα και Σκύρο, σε Έβρο, Σαμοθράκη και Θάσο, στην Χαλκιδική, στις Σποράδες, σε όλη την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και στην Κρήτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here