Pranic healing, η ενεργειακή θεραπεία της τρίτης χιλιετίας!

Copyright Institute for Inner Studies, Healing angel

-Ξένη Δημοσίευση-

Της Ρούλας Κουτσάκη

Το pranic healing, ή αλλιώς πρανική θεραπεία είναι μία μέθοδος εναλλακτικής θεραπείας. Πράνα ονομάζεται στα σανσκριτικά η ζωτική ενέργεια (βιοενέργεια) που κρατά το σώμα ζωντανό. Όλοι οι αρχαίοι εξελιγμένοι λαοί είχαν γνώση της ύπαρξης αυτής της ουσίας! Στην Κίνα το ονομάζουν Chi (Τσι), στην Ιαπωνία Qi (Κι) στην Ελλάδα Αιθέρας κλπ.

Αφού, λοιπόν, αποτελούμαστε από ενέργεια, λειτουργούμε και αλληλεπιδρούμε με ενέργεια, μπορούμε και να τη διαχειριστούμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Όλοι έχουμε κατά καιρούς βρεθεί σε μέρη ή με ανθρώπους που μας επηρεάζουν είτε θετικά είτε αρνητικά μόνο με την παρουσία τους. Ίσως ακόμα να έχουμε ακούσει ιστορίες ανθρώπων που έχουν γιατρευτεί “εκ θαύματος”.

«Τα θαύματα είναι φανταστικά γεγονότα που χρησιμοποιούν κρυφούς νόμους της φύσης που οι περισσότεροι άνθρωποι δε γνωρίζουν. Τα θαύματα δεν ξεπερνούν τους νόμους της φύσης, βασίζονται πάνω σε αυτούς!» , σύμφωνα με τον Master Choa Kok Sui, τον ιδρυτή του pranic healing.

O Master Choa Kok Sui ήταν ένας ορθολογιστής άνθρωπος με έντονη πνευματική κλίση. Ως ενήλικος ήταν ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, με σπουδές χημικού μηχανικού, εξαιρετικά φιλάνθρωπος και οικογενειάρχης. Παράλληλα, από πολύ μικρός μελετούσε εσωτερικές διδασκαλίες, βίους αγίων, θεραπευτικές μεθόδους, διαλογιστικές μεθόδους και χτίσιμο χαρακτήρα. Η πνευματικότητά του όντας σε ισορροπία με την επίγεια πραγματικότητα τον οδήγησε, κατόπιν πολλών δοκιμών, ερευνών και πειραμάτων με μετρήσιμα αποτελέσματα με τη βοήθεια της ομάδας του, στο να διαμορφώσει ένα δομημένο, no-touch (χωρίς άγγιγμα) θεραπευτικό σύστημα που επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους να δεχθούν θεραπεία αλλά και να μάθουν να το εξασκούν. Το όραμά του ήταν να φτάσουμε να έχουμε τουλάχιστον έναν πρανικό θεραπευτή σε κάθε οικογένεια.

Η πρανική θεραπεία δεν έχει ως σκοπό να αντικαταστήσει τη δυτική ιατρική αλλά να τη συμπληρώσει. Πρόκειται για ένα ασφαλές σύστημα που, με αγάπη και σεβασμό, οδηγεί τον άνθρωπο σε μία εξαιρετικά γρήγορη διαδικασία αυτοθεραπείας για οποιασδήποτε φύσεως προβλήματα (σωματικά, συναισθηματικά, ψυχολογικά). Πόσοι από εμάς έχουμε θέματα, κάνουμε θεραπείες, φτάνουμε σε ένα καλό σημείο ίασης και με την πρώτη δυσκολία ή απλά μετά από λίγο καιρό ο πόνος (σωματικός, συναισθηματικός) επιστρέφει; Μόνο η ολιστική προσέγγιση μιας δυσκολίας μας οδηγεί στη ρίζα του προβλήματος. Κι εκεί, αφού γίνει η συνειδητοποίηση της αιτίας, καλούμαστε να επιλέξουμε: Είμαι έτοιμος να απαλλαγώ από το πρόβλημα;

“Πριν θεραπεύσεις κάποιον, ρώτησε τον εάν είναι πρόθυμος να αφήσει όλα εκείνα που τον κάνουν να αρρωσταίνει.” Όπως είπε ο Ιπποκράτης.

Το ταξίδι προς την ίαση είναι συγκλονιστικό! Είναι γεμάτο αποκαλύψεις και ανατροπές των δεδομένων μας! Είναι ταξίδι αυτογνωσίας!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε αυτό το ταξίδι;

Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μου με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Facebook profile: https://www.facebook.com/roulaspyridoula.koutsaki

Facebook σελίδα: https://www.facebook.com/roulapranichealer/

Instagram: roula_pranic_healer

E-mail: roulapranichealing@gmail.com

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: +306946492143 (Ώρες επικοινωνίας 10:00-18:00)

Οι θεραπείες γίνονται και εξ αποστάσεως.

Προσεχώς θα οργανωθεί ο διαλογισμός για παγκόσμια ειρήνη και διαφώτιση “Δίδυμες καρδιές” και στη Σαντορίνη εβδομαδιαίως, μείνετε συντονισμένοι!

Ρούλα Κουτσάκη


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη