Πρεμιέρα για το Sun Princess στη Σαντορίνη

Η σεζόν κρουαζιέρας στη Σαντορίνη έχει ξεκινήσει από τα μέσα Μαρτίου, οπότε καταγράφηκε η πρώτη για φέτος άφιξη, ωστόσο η χθεσινή ημέρα, Κυριακή 24/3, ήταν η πρώτη που το νησί υποδέχτηκε τρία κρουαζιερόπλοια, οπότε η παρουσία των επισκεπτών κρουαζιέρας ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

Μεταξύ των τριών ήταν και το ολοκαίνουργιο και εντυπωσιακό Sun Princess της Princess Cruises, που ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στα τέλη Φεβρουαρίου και είναι η πρώτη φορά που προσέγγισε τη Σαντορίνη.

Το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 345 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει 4.300 επιβάτες και 1.150 άτομα πλήρωμα στα 21 καταστρώματά του, ενώ διαθέτει 2.150 καμπίνες. Είναι το πρώτο πλοίο του στόλου της Princess Cruises που χρησιμοποιεί ως κύριο καύσιμο υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) που μειώνει σημαντικά τις εκπομπές καυσαερίων, ελαχιστοποιώντας έτσι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της κρουαζιέρας.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο το πλοίο θα κάνει κρουαζιέρες στα νερά της Μεσογείου, οπότε αναμένονται και άλλες προσεγγίσεις στη Σαντορίνη, ενώ από τον Οκτώβριο θα ταξιδεύει στην Καραϊβική.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη