Ρεπορτάζ από τον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 1, με θέμα τη δυνατότητα για θαλάσσια αθλήματα στην περιοχή της Πάρου και της Αντιπάρου.

Δημοσιογραφικό ταξίδι στην Κέα, τη Σίφνο, την Πάρο, τη Νάξο και τη Σύρο με σκάφος αναψυχής και τη συμμετοχή δημοσιογράφων από τη Ρουμανία και την Ουκρανία, διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας από τις 5 έως τις 10 Ιουνίου. Σκοπός του ταξιδιού ήταν η προβολή και ανάδειξη του θαλάσσιου τουρισμού αλλά και των συγκεκριμένων νησιών, προκειμένου οι αγορές αυτές να διευρύνουν τις επιλογές τους στις Κυκλάδες και πέρα από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπου διαχρονικά πραγματοποιούν οργανωμένα ταξίδια.

Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται αυξανόμενο ενδιαφέρον από την αγορά της Ρουμανίας για την ιστιοπλοΐα και το yachting στις ελληνικές θάλασσες, καθώς ολοένα και περισσότεροι Ρουμάνοι τουρίστες επιλέγουν αυτό το είδος του τουρισμού.

Από τη συμμετοχή των Ρουμάνων και Ουκρανών δημοσιογράφων στο Φεστιβάλ Γραβιέρας, στη Νάξο.

Στο ταξίδι συμμετείχαν:

  • η παρουσιάστρια Iacob Madalina και η εικονολήπτρια Popovici Loredana, από τον ρουμανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 1, που είναι ο δεύτερος σε τηλεθέαση σταθμός της χώρας με 1.500.000 θεατές ανά λεπτό,
  • οι δημοσιογράφοι Andreiana Sorin Cornel και Vlad Marius Gabriel από το οικονομικό και επιχειρηματικό περιοδικό της Ρουμανίας “Capital”, με κυκλοφορία 6.000 αντιτύπων το μήνα και περισσότερους από 6,7 μοναδικούς επισκέπτες/μήνα στο site του,
  • ο δημοσιογράφος και φωτογράφος Daniel Butnariu από τον όμιλο Burda Ρουμανίας (περιοδικό “Auto Motor Sport”), και
  • ο Ουκρανός δημοσιογράφος και φωτογράφος Igor Dobrovolskyi, από το έγκυρο εβδομαδιαίο ενημερωτικό περιοδικό “NV”.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here