Προεκλογική περιοδεία του Φ. Φόρτωμα στη Σαντορίνη

Τριήμερη επίσκεψη στη Σαντορίνη πραγματοποίησε από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία, Φίλιππος Φόρτωμας. Ο κος Φορτωμας είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με στελέχη του νησιού, εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί αρκετές περιοχές και να συνομιλήσει με πολίτες για τα θέματα που τους απασχολούν.

Το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιουνίου έτυχε θερμής υποδοχής από γαλάζια στελέχη στα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ του νησιού. Στο χαιρετισμό του, ο κ. Φορτωμας παρουσίασε εκτενώς τους βασικούς άξονες του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη των νησιών με έμφαση στον τουρισμό, την γαλάζια οικονομία, το περιβάλλον και τον πρωτογενή τομέα. Ο υποψήφιος βουλευτής κάλεσε τους Σαντορινιούς σε εγρήγορση ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου, σημειώνοντας με νόημα ότι μια ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση στη Νέα Δημοκρατία θα δώσει τη δύναμη στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναπτύξει ακόμη πιο αποφασιστικά το σχέδιό του για μια δυνατή και αυτοδύναμη Ελλάδα.

Κλείνοντας την τοποθέτησή του, διαβεβαίωσε τα γαλάζια στελέχη ότι σε λίγες εβδομάδες η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου πλάνου για τα νησιά με έμφαση στα χαρακτηριστικά της νησιωτικότητας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη