Υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων με τη ΝΔ ο Φίλιππος Φόρτωμας

Τα 41 πρώτα ονόματα υποψηφίων που θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές του 2019 έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για στελέχη από τον οργανωτικό μηχανισμό του κόμματος, συγκεκριμένα “γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους”, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς.

Φίλιππος Φόρτωμας

Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο κος Φίλιππος Φόρτωμας, για την εκλογική περιφέρεια των Κυκλάδων, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας Οικουμενικού Ελληνισμού. Με αφορμή την αναγγελία της υποψηφιότητάς του, ο κος Φόρτωμας αναφέρει σε δήλωσή του:

“Σήμερα ξεκινάμε επίσημα έναν όμορφο αγώνα! Έναν αγώνα για την Ελλάδα και για τις Κυκλάδες.
Αποτελεί για εμένα τιμή και ευθύνη να είμαι ένα από τα νέα πρόσωπα που επιλέγονται για να εκπροσωπήσουν τη Νέα Δημοκρατία και να προσωποποιήσουν το αίτημα να τα αλλάξουμε όλα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αυριανό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του.
Στις Κυκλάδες έχουμε πετύχει να μη μας χωρίζει ακόμα και η πιο φουρτουνιασμένη θάλασσα. Και αυτό χάρη σε αυτά που μας ενώνουν: Τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, τη μεταξύ μας συνεργασία.

Κυκλαδίτισσες και Κυκλαδίτες,
Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για την μεγάλη πολιτική αλλαγή. Μαζί θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φτιάξουμε την πλατιά κοινωνική συμμαχία που χρειάζεται ο τόπος. Μαζί θα φέρουμε στα νησιά μας άνεμο ανανέωσης, ελπίδας, ανάπτυξης και προοπτικής.
Μαζί θα φέρουμε ξανά την πατρίδα μας στο λιμάνι της κανονικότητας και της ομαλότητας. Μαζί, διότι κανείς δεν περισσεύει στο προσκλητήριο για τις Κυκλάδες!

Η ΝΔ ανακοίνωσε επίσης και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευτούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη