Πρόγνωση καιρού για την Τετάρτη 30/1

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπει για αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου η ΕΜΥ. Στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας θα σημειωθούν χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα στα δυτικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα στο Ιόνιο εκ νέου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 4-6, στρεφόμενοι από το βράδυ σε νότιους 5-7 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4-6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8, στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς 5-7 μποφόρ.

Ως προς τις Κυκλάδες και την Κρήτη, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι 6-7 και βαθμιαία νοτιοδυτικοί 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη