Το Volley League All Star ξαναζωντανεύει στη Σύρο

Την αφρόκρεμα του επαγγελματικού βόλεϊ ανδρών στην Ελλάδα θα συγκεντρώσει τον Μάρτιο η Σύρος, καθώς η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου αναλαμβάνει την αναβίωση του θεσμού Volley League All Star μετά από 10 χρόνια, με την Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) ως συνδιοργανωτή και με την υποστήριξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ).

Μετά την διοργάνωση μιας σειράς επιτυχημένων αθλητικών εκδηλώσεων τα τελευταία χρόνια (δύο Final Four League Cup, Final Four Κυπέλλου Ανδρών και τριών Διεθνών Τουρνουά), η Σύρος έχει δικαίως καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες πόλεις της Περιφέρειας που στηρίζουν την ελληνική επαγγελματική πετοσφαίριση.

Στο πλαίσιο του φετινού Volley League All Star που θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 16 Μαρτίου 2019, η παρουσία των κορυφαίων Ελλήνων και ξένων αθλητών του βόλεϊ διασφαλίζει την υψηλού επιπέδου διοργάνωση, την προβολή του νησιού και τη διαφήμιση της χώρας σε όλο τον κόσμο.

[adning id="140783"]

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Volley League All Star, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις που θα αφορούν στην πετοσφαίριση, προκειμένου το άθλημα να τύχει μιας ευρύτερης αποδοχής από τη νεολαία και μιας διαφορετικής προσέγγισης και οπτικής από αυτή που έχει επιδείξει μέσω του πρωταθλήματος και των υπολοίπων διοργανώσεων που σχετίζονται με αυτό.

“Η αναβίωση του Volley League All Star είναι για την Περιφερειακή Αρχή ένα μεγάλο στοίχημα που είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και θα το κερδίσουμε. Στόχος μας να μπει το βόλεϊ σε κάθε σπίτι, αλλά κυρίως στην καρδιά της νέας γενιάς, την οποία και θέλουμε να φέρουμε στο γήπεδο, όχι μόνο ως φίλαθλο, αλλά και ως αθλητή” σχολίασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κος Γιώργος Λεονταρίτης, συμπληρώνοντας ότι:Αισθάνομαι περήφανος ως Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος Αθλητισμού για το γεγονός ότι βρισκόμαστε με τις ομάδες του Α.Ο. Φοίνικα, του Πανναξιακού και του Α.Ο. Θήρας στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ”.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη