14.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόγνωση καιρού για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Share

Η πρόγνωση καιρού 3-7 ημερών που έδωσε σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και περιλαμβάνει και το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος αναφέρει τα παρακάτω:

Παρασκευή 14/6/2019
Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5, στο Αιγαίο 6 και μετά το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σάββατο 15/6/2019
Στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα, νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, αρχικά αίθριος καιρός, βαθμιαία στα ανατολικά και βόρεια κυρίως ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο Αιγαίο 5-6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και βόρεια.

Κυριακή 16/6/2019
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 17/6/2019 και Τρίτη 18/6/2019
Αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν και στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Στα δυτικά οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη