100% Hotel Design Awards: Παρατείνεται η προθεσμία για τη δήλωση συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα 100% Hotel Design Awards, τον σημαντικότερο διαγωνισμό ξενοδοχειακού Design, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, σε συνεργασία με μία επίλεκτη κριτική επιτροπή, έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.α.

Ο διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards βραβεύει κάθε χρόνο επιλεγμένα ξενοδοχεία στις εξής κατηγορίες: α) Καλύτερο Resort, β) Καλύτερο City Style Ξενοδοχείο, γ) Καλύτερη βίλα, δ) Καλύτερο Lobby / Foyer / Reception, ε) Καλύτερος Περιβάλλων Χώρος, στ) αΚαλύτερο All Day Restaurant, ζ) Καλύτερο Κέντρο Ευεξίας, η) Καλύτερο Δωμάτιο & Μπάνιο

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα 100% Hotel Design Awards 2019, και κατόπιν των σχετικών αιτημάτων που έχει λάβει η οργανωτική επιτροπή, ανακοινώθηκε σήμερα πως η προθεσμία για την υποβολή συμμετοχής και την ταυτόχρονη αποστολή του υλικού παρατείνεται μέχρι τις 29 Ιουλίου 2019.

Δυο λόγια για τον διαγωνισμό
Ο διαγωνισμός “100% Hotel Design Awards”, που διοργανώνεται από το 100% Hotel Show, αποτελεί τον δυναμικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό Design, και έχει ως στόχο να:

– Αναδείξει τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει ο καλός σχεδιασμός στη δημιουργία αλλά και την ανακαίνιση ξενοδοχείων, μέσα από την αξιολόγηση και την προβολή πρόσφατου υλοποιημένου έργου.
– Να παρουσιάσει τις νέες τάσεις στον ξενοδοχειακό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και να επιβραβεύσει τις πρακτικές που δημιουργούν ανταγωνιστικά ξενοδοχεία και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι Αρχιτέκτονες και Σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το έργο τους στους πιο δυναμικούς επαγγελματίες από τον τομέα του τουρισμού: Hoteliers, Travel Agents, Tour Operators, Media, Construction Companies, Financial Consultants, Marketing Managers και άλλες ειδικότητες του χώρου.
Στον διαγωνισμό λαμβάνουν μέρος Αρχιτέκτονες και Ξενοδόχοι, οι οποίοι κερδίζουν:

– Προώθηση και ανάδειξη του έργου τους στην Ελληνική Τουριστική αγορά.
– Προβολή σε διεθνές επίπεδο από την ειδική καμπάνια εξωστρέφειας του 100% Hotel Show
– Ευκαιρίες δικτύωσης μέσα από την έκθεση, αφού οι νικητές καταλαμβάνουν περίοπτη θέση.

Ημερομηνίες-προθεσμίες
Νέα Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής και αποστολής του υλικού: 19 Ιουλίου 2019
Αξιολόγηση συμμετοχών: 31 Ιουλίου 2019
Ανακοίνωση short listed υποψηφιοτήτων: 4 Σεπτεμβρίου 2019
Ψηφοφορία Κοινού: 15-18 Νοεμβρίου 2019
Έκθεση short listed συμμετοχών: 15- 18 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show 2019
Τελετή Βράβευσης: 15 Νοεμβρίου 2019

Διαδικασία
Ο 6ος διαγωνισμός 100% Hotel Design Awards 2019, περιλαμβάνει τα εξής στάδια (από άποψη χρόνου και ενεργειών):

1. Κατά το πρώτο στάδιο, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι (Αρχιτέκτονες, Designers, Ιδιοκτήτες Ξενοδοχείων, Operators, Επενδυτές-Developers) να αποστείλουν στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού φακέλους υποψηφιότητας. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τον αριθμό των υποψηφιοτήτων από κάθε συμμετέχοντα. Το πρώτο στάδιο οδηγεί σε επιλογή βραχείας λίστας.

2. Το δεύτερο στάδιο περιλαμβάνει κλειστή συνεδρίαση της κριτικής επιτροπής σε χρόνο εύλογο πριν τη διεξαγωγή της έκθεσης 100% Hotel Show και επιλογή των βραβείων ανάμεσα στα short listed επιλεγμένα έργα. Τα βραβεία θα ανακοινωθούν και θα απονεμηθούν σε μια υψηλού επιπέδου τελετή, η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Νοεμβρίου 2019, την ημέρα του VIP Opening του 100% Hotel Show 2019.

3. Τα έργα τα οποία θα επιλεγούν στη βραχεία λίστα θα παρουσιαστούν σε πινακίδες κατά τη διάρκεια της Έκθεσης 100% Hotel Show, η οποία θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18 Νοεμβρίου 2019, στο MEC Παιανίας, ενώ στο χώρο της έκθεσης θα υπάρξει και ψηφοφορία για να αναδειχθεί το έργο που θα κερδίσει το βραβείο κοινού. Η ανακοίνωση για το έργο που κέρδισε το βραβείο κοινού θα γίνει μετά την Έκθεση.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη