16.1 C
Santorini
Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, 2022

Πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά από τον ΔΑΠΠΟΣ

Η αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι στο Κλειστό Γυμναστήριο

Πρωτοσέλιδα

Ανανεωμένο, γεμάτο εκπλήξεις και με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες το “Dappos Summer Class” έρχεται και φέτος για να κάνει τις διακοπές των παιδιών αξέχαστες. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου σε δύο περιόδους των τεσσάρων εβδομάδων, από τις 20 Ιουνίου 2022 έως τις 15 Ιουλίου 2022 και από τις 18 Ιουλίου 2022 έως τις 12 Αυγούστου 2022.

Για τέσσερις εβδομάδες από Δευτέρα έως Παρασκευή (08:30-15:30) 100 παιδιά από την Α’ μέχρι την ΣΤ’ τάξη Δημοτικού θα χωριστούν σε πέντε ομάδες και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ομαδικά αθλήματα όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ, τις πολεμικές τέχνες, τα εικαστικά, τη μουσική, τομ χορό, το θέατρο, την περιβαλλοντική αγωγή και πολλές ακόμα ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 250 ευρώ ανά περίοδο, στο οποίο περιλαμβάνεται και η προσφορά γεύματος από τον ΔΑΠΠΟΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 2286024828.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Τα συμμετέχοντα παιδιά πρέπει να είναι έχουν τελειώσει την Α’ τάξη έως την ΣΤ’ τάξη του Δημοτικού.

2. Το κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει είτε σε μία από τις περιόδους, είτε και στις δύο.

3. Η σειρά επιλογής θα καθοριστεί με χρονικά κριτήρια βάσει της προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, με μέγιστο αριθμό τα 100 παιδιά ανά περίοδο.

4. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει 250 ευρώ. Στις οικογένειες που συμμετέχουν δύο ή περισσότερα παιδιά την ίδια περίοδο θα γίνεται έκπτωση 20% ανά εγγραφή.

Διαφήμιση

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

1. Το έντυπο αίτησης για τη δήλωση συμμετοχή, όπως και τα υπόλοιπα έντυπα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση της εγγραφής, είναι διαθέσιμα στα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού, αλλά και στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ εδώ. Η κατάθεση των εγγράφων θα γίνεται είτε στο ΔΑΠΠΟΣ (καθημερινές 09:00-14:30), είτε ηλεκτρονικά στο e-mail dappossantorini@gmail.com.

2. Μετά την εξέταση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν εντός δύο ημερών τηλεφωνικά και μέσω e-mail. Σε περίπτωση που η απάντηση είναι θετική, θα πρέπει εντός πέντε ημερών να προσκομίσουν το αποδεικτικό κατάθεσης του αντιτίμου συμμετοχής είτε στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού είτε ηλεκτρονικά. Η κατάθεση θα γίνεται στον λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς (GR79 0172 7060 0057 0604 1766 971 – ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤ.) με αιτιολογία το όνομα του παιδιού και την περίοδο (Α’ ή Β’) που θα πάρει μέρος στο “Dappos Summer Class”.

Σε περίπτωση μη έγκαιρης υποβολής ή προσκόμισης του αποδεικτικού κατάθεσης, η συμμετοχή θεωρείται άκυρη και τη θέση καταλαμβάνει ο επόμενος στη λίστα των συμμετεχόντων.

3. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, οφείλουν μέχρι τις 10 Ιουνίου 2022 όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Α’ Περίοδο και έως τις 31 Ιουνίου 2022 όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στην Β’ Περίοδο, να έχουν προσκομίσει στον Οργανισμό τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που απαιτούνται (Ιατρική Βεβαίωση, Έντυπο Ιατρικών Πληροφοριών, Έντυπο συγκατάθεσης για επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα).

4. Όσον αφορά στην Ιατρική βεβαίωση παρέχεται διά της παιδιάτρου και αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Μαρίας Αγγελάκη η δυνατότητα για δωρεάν εξέταση στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού την Παρασκευή 27/5, 17:30-21:30 και το Σάββατο 28/5, 10:00-14:30 και 17:30-21:30.

Διαφήμιση

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

1. Η ώρα προσέλευσης των παιδιών ορίζεται από τις 8:15 έως τις 8:30 και η ώρα αποχώρησης στις 15:30-15:45.

2. Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται με άνετα και δροσερά ρούχα, αθλητικά παπούτσια και καπέλο.

3. Το κάθε παιδί πρέπει να έχει το νερό και το δεκατιανό του.

4. Τα παιδιά δεν φέρνουν μαζί τους παιχνίδια, κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές.

5. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί εμφανίσει συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού ή πυρετό, το παιδί πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.

6. Σε περίπτωση που κάποιο παιδί παρουσιάσει προβλήματα ένταξης ή συμπεριφοράς ικανής να δημιουργήσει πρόβλημα στη λειτουργία του προγράμματος θα υπάρχει συνεννόηση με τους γονείς για την καλύτερη επίλυση του θέματος.

Διαφήμιση
Akrotiri 40 years of research

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Ροή ειδήσεων

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Εγκρίθηκε η απόκτηση της Αφοί Δεναξά από τη Μασούτης

Την έγκρισή της για την απόκτηση της εταιρείας Αφοί Δεναξά από την εταιρεία Μασούτης έδωσε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. Σε...