Προκήρυξη τριών θέσεων μέσω ΑΣΕΠ στον Δήμο Θήρας

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η 10Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, για την πλήρωση 118 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε μικρούς απομακρυσμένους ορεινούς και νησιωτικούς δήμους και περιφέρειες της χώρας.

Στον Δήμο Θήρας προκηρύχθηκαν τρεις θέσεις, 1 ΠΕ Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, 1 ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών και (1) ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών. Οι αιτήσεις υποβολής συμμετοχής στο ΑΣΕΠ γίνονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου www.asep.gr, ενώ η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων αρχίζει τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και λήγει την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14:00.

Το πλήρες κείμενο του ΦΕΚ όπου μπορούν να ανατρέξουν οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμο εδώ.

Ο Δήμος Θήρας από τον Ιανουάριο του 2016 είχε ζητήσει τη στελέχωση των υπηρεσιών του με 19 θέσεις τακτικού προσωπικού, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 4/26-1-2016 Εγκύκλιο “Προγραμματισμός προσλήψεων τακτικού προσωπικού στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού για το έτος 2016” του ΥΠΕΣΔΑ. Καθώς ο τώρα προκηρυχθείς αριθμός των τριών θέσεων δεν ανταποκρίνεται στις βασικές ανάγκες της Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας με έγγραφά του συνεχίζει να αιτείται αύξηση των θέσεων τακτικού προσωπικού, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here