Santorini Experience: Προσφορές και ειδικές παροχές για τους συμμετέχοντες

 

Κάτι λιγότερο από τρεις μήνες απομένουν για το ετήσιο ραντεβού ερασιτεχνών και επαγγελματιών αθλητών στη Σαντορίνη. Το 5ο Santorini Experience θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Οκτωβρίου, αναδεικνύοντας την αθλητική πλευρά του νησιού μέσα από αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης μέσα στην καλντέρα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι και την έναρξη της διοργάνωσης. Κλικ εδώ για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας!

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων, το Santorini Experience έχει εξασφαλίσει μια σειρά εκπτώσεων και παροχών από τις επιχειρήσεις-χορηγούς.

  • Όσοι μεταβούν στη Σαντορίνη ακτοπλοϊκώς, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν σε προνομιακές τιμές με τη Blue Star Ferries, που προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, από και προς τη Σαντορίνη και 30% στα οχήματα σε όσους επισκεφτούν τη διοργάνωση και το νησί για το διάστημα 1-10/10/2019. Το κάθε άτομο που έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του δικαιούται την ίδια έκπτωση και για τρία επιπλέον άτομα (εφόσον είναι συνοδοί του) ή για τέσσερα άτομα (αν αποτελούν οικογένειά του). Για τις κρατήσεις θέσεων και την έκδοση των εισιτηρίων, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επικοινωνήσουν έγκαιρα, τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες πριν την αναχώρησή τους με τα ακόλουθα πρακτορεία: στον Πειραιά Gelasakis Shipping & Travel, στη Σαντορίνη Dakoutros Travel, στην Πάρο Erkyna Travel , στη Σύρο Vassilikos Premium Services και στη Νάξο Zas Travel.
  • Παράλληλα, για τις μετακινήσεις τους στο νησί κατά την περίοδο της διοργάνωσης, η Avance δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενοικιάσουν αυτοκίνητο με έκπτωση 15% επί του επίσημου καταλόγου.
  • Το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa θα διοργανώσει την Παρασκευή 4/10 ένα ειδικό Sunset Pilates Session με τη Μάντη Περσάκη. Καθώς οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν εγκαίρως στο 2897502151.
  • Για τη διαμονή των συμμετεχόντων, οι χορηγοί φιλοξενίας της διοργάνωσης (Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, Meltemi Hotels & Resorts, Athina Luxury Suites, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, Canaves Oia, West East Suites, Andronis Arcadia, Vedema a Luxury Collection Resort, Mystique a Luxury Collection Hotel, Santo Houses, Desiterra Luxury Suites & Villas, 270 Oia’s View, Fanouris Condo, Monolithia, Casa Iphigenia, Sienna Resort, Esperas Santorini, Loizos Stylish Residencies, Iokasti Villa, Olive Cave Houses και Mesana Stone Houses) προσφέρουν ειδικές τιμές.
  • Για την περίοδο 4-6 Οκτωβρίου, το VitaNTravel προσφέρει πακέτο διαμονής που ξεκινά από τα 130 €/άτομο, που συμπεριλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια και 3ήμερη διαμονή.
  • Η DNA Travel για τις ημέρες του Santorini Experience κάνει ειδική προσφορά τη μεταφορά των συμμετεχόντων από και προς τα ξενοδοχεία στα οποία διαμένουν ή από και προς το αεροδρόμιο ή το λιμάνι με κόστος 30 €, για έως και 4 άτομα και με 5,00€ επιπλέον κόστος για κάθε επιπλέον άτομο.

Περισσότερες λεπτομέρειες και άλλες προσφορές είναι διαθέσιμες εδώ.

[adning id="140783"]

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο του Santorini Experience και σε συνεργασία με το MGC Soccer Central, επικεφαλής προπονητές από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν για πρώτη φορά στη Σαντορίνη, στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου Playland, στις 3-6 Οκτωβρίου 2019, για να διδάξουν ποδόσφαιρο σε παιδιά ηλικίας 6-16 ετών χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες προπονητικής των Μερένχες! Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

Το Santorini Experience αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Θήρας, τoυ ΔΑΠΠΟΣ και της Active Media Group. Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ενώ έχει την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ). Έχει επίσης ενταχθεί στις ελληνικές δράσεις του προγράμματος #BeactiveHellas 2019 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.santorini-experience.com

[adning id="140783"]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη