19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόσκληση στρατευσίμων 2020 Β’ ΕΣΣΟ στο Πολεμικό Ναυτικό

Share

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι με Εγκύκλιο Διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, προσκαλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με τη 2020 Β’ ΕΣΣΟστις 11, 15, 16, 17, 18 και 19 Ιουνίου 2020 οι παρακάτω:

α. Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2022 (έτος γέννησης 2001) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογικών Υπηρεσιών (ΣΥ) Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και Κεντρικής Μακεδονίας.

β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1997 έως και 2022 (έτη γέννησης 1976 έως και 2001) από όλους τους Νομούς της χώρας, που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγορίας σωματικής ικανότητας πρώτης έως τέταρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, ανεξάρτητα εάν έχουν ολοκληρώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση, και των οποίων οι λόγοι της υποχρέωσής για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 01 Νοεμβρίου 2019 έως και 31 Ιανουαρίου 2020.

γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της υποπαραγράφου β που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, και η ημερομηνία λήξης της αναβολής περιλαμβάνεται στο διάστημα από 01 Φεβρουαρίου 2020 έως και 30 Απριλίου 2020.

Οι καλούμενοι στρατεύσιμοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΟΡΟΣ (νήσος Πόρος), εκτός αυτών που έτυχαν οποτεδήποτε αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας, οι οποίοι θα παρουσιάζονται απευθείας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 66 – Πειραιάς) αποκλειστικά και μόνο στις 11 Ιουνίου 2020. Σε περίπτωση αδυναμίας κατάταξης στην ανωτέρω ημερομηνία, παρουσιάζονται στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΟΡΟΣ, αφού επικοινωνήσουν άμεσα με την αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία, για λήψη σχετικών οδηγιών.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stratologia.gr

Το πλήρες κείμενο της σχετικής πρόσκλησης κατάταξης είναι διαθέσιμο εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη