Προσλήψεις αορίστου χρόνου στο Γ.Ν. Θήρας

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η προκήρυξη του διαγωνισμού για 158 θέσεις

Δημοσιεύθηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και στη Διαύγεια η πολυαναμενόμενη προκήρυξη του διαγωνισμού της ΑΕΜΥ ΑΕ για την πλήρωση 158 θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός προβλέπει την πλήρωση ως ακολούθως:
Α) 44 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.)
Β) 41 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.)
Γ) 43 θέσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.)
Δ) 30 θέσεων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.)

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων είναι από 14/9 έως 28/9/2018.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στο σχετικό ΦΕΚ, δείτε εδώ.

Ο καθορισμός προσόντων ανά κλάδο και ειδικότητα, κριτηρίων, μοριοδότησης για συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου από την ΑΕΜΥ ΑΕ περιγράφεται σε προηγούμενο ΦΕΚ, δείτε εδώ.

“Με την επιπλέον στελέχωσή του με μόνιμο προσωπικό, το νοσοκομείο μπαίνει σε μία εποχή ακόμα μεγαλύτερης ανάπτυξης των τμημάτων του και περαιτέρω βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, τόσο προς τους κατοίκους της Σαντορίνης, όσο και προς τον πολυπληθή τουριστικό πληθυσμό” αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Γ.Ν. Θήρας.

Από την έναρξη λειτουργίας του Γ.Ν. Θήρας στα μέσα Ιουλίου του 2016 και μέχρι τα τέλη του φετινού Αυγούστου, το έχουν επισκεφθεί συνολικά 116.316 χιλιάδες ασθενείς. Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών έχει δεχθεί 48.794 ανθρώπους, ενώ τα Εξωτερικά Ιατρεία 65.348. Στις χειρουργικές αίθουσες του νοσοκομείου έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 284 χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ έγιναν και 103 τοκετοί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here