Πρωτάθλημα μπάσκετ Κυκλάδων: Στη δεύτερη θέση οι άνδρες της ΑΕ Σαντορίνης

Τη 2η θέση στο πρωτάθλημα μπάσκετ των Κυκλάδων κατέκτησε η ομάδα ανδρών της ΑΕ Σαντορίνης, καθώς ηττήθηκε με 96-60 από τον Άρη Σύρου στον τελικό του Final 4 που φιλοξενήθηκε στις 19-20/5 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του νομού, ο Άρης Σύρου πήρε και το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Για να φτάσουν στον τελικό της διοργάνωσης, οι δύο ομάδες χρειάστηκε να αποκλείσουν στους ημιτελικούς η μεν ΑΕ Σαντορίνης τον Περιστεριώνα Τήνου (74-67), ο δε Άρης Σύρου τον ΑΟ Πάρου (92-71).

Με ανακοίνωσή τους, ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και το Δ.Σ του Οργανισμού συγχαίρουν όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τις διοικήσεις των συλλόγων που συμμετείχαν στο Final 4, κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου. Ειδικά για την ΑΕ Σαντορίνης, εκφράζουν επίσης τα συγχαρητήριά τους προς τη διοίκηση, τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, “αποδεικνύοντας για ακόμα μία χρονιά την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα του συλλόγου”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη