Πρωταθλήτρια Κυκλάδων η ομάδα Κ14 του Πανθηραϊκού

Το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία Κ14 κατέκτησε ο Πανθηραϊκός, που επικράτησε απόψε (18/6) του ΠΑΣ Νάξου με το εμφατικό σκορ 7-1, στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη.

Αν και στο 17′ βρέθηκε πίσω στο σκορ, μετά από γκολ του Καστρίτη για τον ΠΑΣ Νάξου, η ομάδα της Σαντορίνης αντέδρασε και έφερε το παιχνίδια στα ίσια με τον Δαρζέντα στο 29′. Ο Καρτίμπελης δύο λεπτά αργότερα έδωσε το προβάδισμα στον Πανθηραϊκό, κάνοντας το 2-1, ενώ στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Αντιλάι έκανε το 3-1. Με τρία γκολ του Φέγγη (στο 56′, στο 58′ και στο 59′) το σκορ έγινε 6-1, ενώ το τελικό 7-1 έγραψε με δυνατό σουτ στο 66′ ο Καρτίμπελης.

Για να φτάσουν στον τελικό, ο Πανθηραϊκός απέκλεισε χθες (17/6) τον Αίαντα Σύρου με 2-3, ενώ ο ΠΑΣ Νάξου με 3-0 τον Παμμηλιακό.

Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης μεταξύ Αίαντα Σύρου και Παμμηλιακού, η ομάδα της Σύρου πήρε τη νίκη με 1-0 κατακτώντας την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ αυτή της Μήλου κατετάγη τέταρτη.

Θυμίζουμε ότι πρωταθλήτρια Κυκλάδων στέφθηκε πρόσφατα και η ομάδα Κ12 του Πανθηραϊκού, ενώ η ομάδα Κ16 συμμετείχε στο Final 4 της κατηγορίας της και κατέκτησε την τέταρτη θέση.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη