Volleyleague γυναικών: Πρώτο σερβίς κόντρα στο Μαρκόπουλο για τον ΑΟ Θήρας

Στην έδρα του Μαρκόπουλου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας στη Volleyleague γυναικών.

Μετρώντας 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ, ο ΑΟ Μαρκοπούλου έχει μεγάλη παράδοση και στις ακαδημίες του, με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο. Για τον λόγο αυτό και φέτος ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ (19 έτη) είναι από τους μικρότερους της κατηγορίας, ώστε να αναδειχθούν οι αθλήτριες των αναπτυξιακών τμημάτων.

Από τη μεριά του, ο ΑΟ Θήρας με την πορεία που διαγράφει τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός Ελλάδος έχει πετύχει να θεωρείται μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες του πρωταθλήματος. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, “μαέστρος” της ομάδας θα είναι ο Σέρβος προπονητής Μπράνκο Γκάιτς, ενώ οι υψηλού επιπέδου μεταγραφές που ήρθαν να προστεθούν στον βασικό κορμό της περσινής ομάδας, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κάτι καλό και φέτος.

Ο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 18:00.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις για την πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος είναι: Θέτις – Αίας, Πορφύρας – Ολυμπιακός, Πανναξιακός – Ηλυσιακός, Παναθηναϊός – ΠΑΟΚ, Άρης – Ηλιούπολη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη