Δήμος Θήρας: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τον θάνατο του Γενικού Γραμματέα του Δήμου

Ψήφισμα για την ξαφνική απώλεια του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θήρας Γιάννη Ευδαίμονα, που απεβίωσε την Τετάρτη 19/4/23, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Πέμπτη 20/4/23.

Κατά τη συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Αντώνης Σιγάλας πήρε τον λόγο ανακοινώνοντας τον θάνατο του εκλιπόντος Γενικού Γραμματέα του Δήμου Θήρας. Διερμηνεύοντας δε τα αισθήματα όλων των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο χαμό ενός ανεκτίμητου συνεργάτη, ενός υπηρέτη του δημοσίου συμφέροντος και ενός αγαπημένου φίλου.

“Ο αείμνηστος Γιάννης Ευδαίμων προσέφερε τις υπηρεσίες του από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου μας, εργαζόμενος ακαταπόνητα, με ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση συνέπεια, ήθος και αποτελεσματικότητα”, τόνισε ο Δήμαρχος Θήρας, ο οποίος σε αναγνώριση αυτής του της προσφοράς και τιμώντας τη μνήμη του εκλιπόντος, πρότεινε προς το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει και να εκδώσει το παρακάτω ψήφισμα, πρόταση που έγινε ομόφωνα δεκτή.

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου

“Το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του και αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον αγαπητό φίλο, συνεργάτη και συνδημότη μας Γιάννη Ευδαίμων, στο στερνό του ταξίδι.

Αποχαιρετά τον άνθρωπο που από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου τα τελευταία χρόνια, εργάστηκε νυχθημερόν με συνέπεια, αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, ήθος και αποτελεσματικότητα, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στον Δήμο και στο κοινωνικό σύνολο.

Τιμώντας την προσφορά του εκλιπόντος αποφασίζει τα παρακάτω:

  1. Να εκφράσει προς την οικογένεια του αείμνηστου του μεταστάντος τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.
  2. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. με επικεφαλής τον Δήμαρχο να παραστεί στην Εξόδιο Ακολουθία.
  3. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα κατά τη διάρκεια της Εξόδιας Ακολουθίας του και να δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
  4. Αντί στεφάνου, να κατατεθεί το ποσό των #1.000# € υπέρ του Πτωχοκομείου Θήρας, σύμφωνα με τη βούληση της οικογένειας του εκλιπόντος.
  5. Αντίγραφο της παρούσας απόφασης να δοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος”

Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές προς το Ειδικό Σχολείο Φηρών
Σημειώνεται πως η κηδεία του Γιάννη Ευδαίμονα θα γίνει το Σάββατο 22/4, ώρα 13:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, στον Πύργο Θήρας.

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να δοθούν τα χρήματα για τις ανάγκες του Ειδικού Σχολείου Φηρών. Κατά την εξόδιο ακολουθία, έξω από την εκκλησία θα υπάρχει ειδικό κουτί για τη συλλογή των χρημάτων.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη