Σαντορίνη, εβδομάδα 31 | 2019

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Με ρήγμα κατέπλευσε στον Αθηνιό
Το παρθενικό του ταξίδι στο δρομολόγιο Πειραιάς – Μήλος – Σαντορίνη – Ρέθυμνο πραγματοποιούσε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Olympus και λίγο πριν προσεγγίσει τη Σαντορίνη προσέκρουσε σε βράχια.

Αύξηση στις προσεγγίσεις κρουαζιεροπλοίων στη Σαντορίνη τον Αύγουστο.
Σημαντικά αυξημένες σε σχέση με πέρσι είναι οι προγραμματισμένες αφίξεις κρουαζιεροπλοίων στη Σαντορίνη τον φετινό Αύγουστο.

Οι 19 νέοι περιφερειακοί σύμβουλοι των Κυκλάδων
Το Πρωτοδικείο Σύρου ανακοίνωσε τα επίσημα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών της 26 Μαΐου 2019

Ελλάδα 2021
Η Γιάννα Αγγελοπούλου θα είναι επικεφαλής της Επιτροπής που θα συγκροτηθεί για τις εκδηλώσεις οι οποίες θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις τον Ιούνιο στη Σαντορίνη
Όπως και τον περασμένο Μάιο σταθερότητα παρουσίασαν τον Ιούνιο οι διεθνείς αεροπορικές αφίξεις, στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, σε σχέση με πέρυσι (2018).

Αντώνης Κονταράτος – Ο Θηραίος επιστήμονας της NASA
Με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος τον Ιούλιο 50 χρόνων από την πρώτη προσελήνωση ανθρώπου, το Ίδρυμα Ευγενίδου με ανακοίνωσή του θυμίζει τη συμβολή ενός Έλληνα στη σχεδίαση και εκτέλεση του ιστορικού προγράμματος “Απόλλων” που έστειλε τους πρώτους ανθρώπους στο φεγγάρι.

Οι εκδηλώσεις της Εστίας Πύργου τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο
Ένα πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων έχει προγραμματίσει για το προσεχές διάστημα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Εστία Πύργου Καλλίστης.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

[adning id="140786"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη