ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Κρουαζιέρα: Ένα βήμα μπροστά το Ντουμπρόβνικ
Ο Δήμος του Ντουμπρόβνικ υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με τη Διεθνή Ένωση Κρουαζιέρας με στόχο τη διατήρηση και προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της πόλης.

Μακρόχρονο σχέδιο για τον τουρισμό
Δεκαετές σχέδιο για τον ελληνικό τουρισμό με έμφαση στην προστασία του περιβάλλοντος προανήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαντορίνη: Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του ΔΑΠΠΟΣ
Το Φεστιβάλ Στρογγύλη αλλάζει δομή και απλώνεται σε διάρκεια ενός και πλέον μήνα σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο ΔΑΠΠΟΣ.

Οι προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού
Κείμενο και βίντεο. Δείτε εδώ

Τα επίσημα αποτελέσματα της εκλογής για τον Δήμο Θήρας
Ανακοινώθηκαν από το Πρωτοδικείο Νάξου τα επίσημα αποτελέσματα της εκλογής της 26 Μαΐου 2019 για την εκλογή Δημάρχου και Δημοτικού Συμβουλίου στον Δήμο Θήρας.

Ποιοι εκλέχτηκαν στα τοπικά συμβούλια του Δήμου Θήρας
Το Πρωτοδικείο Νάξου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της εκλογής της 26 Μαρτίου 2019 για την ανάδειξη των μελών των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Θήρας.

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here