15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη, εβδομάδα 8 | 2020

Share

 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας για το Sea Diamond
Ζητείται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να εφαρμόσει άμεσα την 1820/2019 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και να κινήσει τις διαδικασίες ανέλκυσης του ναυαγίου.

Δεν επιβάλλεται πρόσθετος δασμός για τα ελληνικά κρασιά στις ΗΠΑ
Ικανοποίηση επικρατεί στον χώρο του ελληνικού κρασιού, καθώς -προς το παρόν τουλάχιστον- φαίνεται να μην προχωρά η επιβολή δασμών, από τις ΗΠΑ, στα κρασιά από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το Σχέδιο Διαχείρισης Προορισμού Σαντορίνη και όσα περιλαμβάνει
Σε συνέχεια όσων έκανε γνωστά την περασμένη εβδομάδα ο Υπουργός Τουρισμού κος Χάρης Θεοχάρης ως προς τους άξονες και τις προτεινόμενες ενέργειες του στρατηγικού σχεδίου για τη Σαντορίνη, ο Δήμαρχος Θήρας ενημερώνει για τα ανοιχτά μέτωπα του νησιού και όσα έχουν δρομολογηθεί γύρω από αυτά

Εννέα Χρυσοί Σκούφοι φέτος για εστιατόρια στο Νότιο Αιγαίο
Έξι Χρυσούς Σκούφους κατέκτησαν εστιατόρια της Σαντορίνης και από έναν η Μύκονος, η Ίος και η Ρόδος. Μόνο ένα από αυτά (Σελήνη) δεν είναι εστιατόριο ξενοδοχείου.

Ηλεκτρονικά πλέον και η σύσταση Α.Ε.
Με τη χρήση πρότυπου καταστατικού μέσω είτε της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας μιας Στάσης (e-ΥΜΣ) είτε των Υπηρεσιών μιας Στάσης των Επιμελητηρίων, είναι πλέον εφικτή η σύσταση και Ανωνύμων Εταιρειών.

H ακτινογραφία του τουριστικού τομέα στις 13 Περιφέρειες της χώρας
Την περίοδο 2016-2018 οι επισκέψεις και οι τουριστικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 23%, ενώ η μέση δαπάνη ανά επίσκεψη διατηρήθηκε σχεδόν στα ίδια επίπεδα, στα 449 ευρώ

Μικρές Αγγελίες
Δείτε τις τρέχουσες Μικρές Αγγελίες που είναι δημοσιευμένες στο Atlantea εδώ.

Εγγραφείτε στο newsletter, ακολουθήστε μας στα social media
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. Αν δεν λαμβάνετε το καθημερινό μας newsletter, εγγραφείτε τώρα. To Atlantea έχει επίσης ενεργή παρουσία στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram. Ακολουθήστε μας παντού. Κάθε κανάλι επικοινωνίας έχει και τα πλεονεκτήματά του. Σχολιάστε τις ειδήσεις, τα άρθρα και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε (οι προσβλητικές αναφορές και η ρητορική μίσους δεν είναι καλοδεχούμενες…)


[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη