Σαντορίνη-Ασπρόπυργος για την 6η αγωνιστική της Football League

Για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, η Σαντορίνη “υποδέχεται” στο ΔΑΚ Νάξου την ομάδα του Ασπρόπυργου, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/4 στις 14:00.

Η ομάδα της Σαντορίνης προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στη Νίκη Βόλου στην προηγούμενη αγωνιστική. Μέχρι τώρα μετράει μία νίκη, μία ήττα και τρεις ισοπαλίες και με 6 βαθμούς είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Ένωση Ασπροπύργου στην προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε εντός έδρας επί του Ιάλυσου την πρώτη της νίκη μετά από τέσσερις ήττες και με 3 βαθμούς βρίσκεται στην 10η και τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Για τον αγώνα της Κυριακής ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παντέλης επέλεξε τους Δερμιτζάκη, Ντούνη, Παπαζαχαρία, Γιουκούδη, Κανούλα, Περογαμβράκη, Ιβανίδη, Ερρίκο, Σιμιτσή, Κωστόπουλο, Πουρναρά, Λάμπρου, Καραμποΐκη, Πολύζο, Καράμπελα, Παντίδο, Μαλάι, Μηνά, Μπουντόπουλο, Κουρέλλα, Παπατζίκο, Μπιρμπίλη. Εκτός αποστολής έμειναν ο Πέτρου, ο τιμωρημένος Ντινιωτάκης, καθώς και οι τραυματίες Ανδριόλας και Σκαθαρούδης.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη