Σαντορίνη: Έργα σε εξέλιξη – Ζητείται η προσοχή των οδηγών

Με ανακοίνωσή του, ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας ενημερώνει όλους τους οδηγούς της Σαντορίνης ότι, λόγω έργων που υλοποιεί η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νησιού, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να τηρούν με ευλάβεια την οδική σήμανση, κυρίως στις περιοχές όπου εκτελούνται τα έργα.

Πιο συγκεκριμένα,

α) Στο επαρχιακό οδικό τμήμα Βόθωνα-Πύργου στο ύψος της υφιστάμενης Δεξαμενής της ΔΕΥΑΘ, θα εκτελεστούν έργα ασφαλτόστρωσης την Πέμπτη 24/9 και την Παρασκευή 25/9, επομένως οι χρήστες της επαρχιακής οδού θα πρέπει να έχουν την μέγιστη προσοχή, τηρώντας χαμηλές ταχύτητες και ακολουθώντας πιστά τις υποδείξεις των υπευθύνων του έργου. Οι εργασίες θα εκτελούνται από 08:00 έως 17:00.

β) Στην περιοχή του Μονολίθου είναι σε ισχύ ακόμα η απαγόρευση κυκλοφορίας σε τμήμα της επαρχιακής οδού Μεσαριάς – Μονόλιθου και οι οδηγοί δεν πρέπει να  επιχειρούν με κανένα τρόπο την διέλευσή τους από το σημείο όπου γίνεται η αποκατάσταση των βλαβών της οδού, στο βορειοανατολικό άκρο του αεροδρομίου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη