Cycladic: Σαντορίνη, Μύκονος, Ρόδος εκτός θερινού πτητικού πλάνου

Σκοντάφτει το φιλόδοξο σχέδιο της ενδονησιωτικής αεροπορικής διασύνδεσης στο Νότιο Αιγαίο

Σε αναδιαμόρφωση του πτητικού της προγράμματος για τη θερινή περίοδο προχωρά η Cycladic, η πρώτη προσπάθεια ενδονησιωτικής αεροπορικής σύνδεσης της χώρας, καθώς όπως φαίνεται δεν έχει βρεθεί λύση για την εξασφάλιση slots προσγείωσης και απογείωσης στα αεροδρόμια της Σαντορίνης, της Μυκόνου και της Ρόδου.

Η εταιρεία σε ανακοίνωσή της επικαλείται γραφειοκρατικά εμπόδια και αναφέρει ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για να τα ξεπεράσει, ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις στους ελκυστικούς καλοκαιρινούς προορισμούς της Μυκόνου και της Σαντορίνης, τους οποίους δεν έχει ακόμη εντάξει στο θερινό της πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι εκτελούσε αραιές, έστω, πτήσεις από και προς αυτούς κατά τη χειμερινή περίοδο.

Θυμίζουμε ότι η Cycladic ξεκίνησε να επιχειρεί στα τέλη Οκτωβρίου 2022, με βάση την Πάρο και με τρία αεροσκάφη Cessna Grand Caravan 8-12 επιβατών στον στόλο της.

Το παρόν πτητικό πρόγραμμα της θερινής περιόδου, από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει έξι νησιωτικούς προορισμούς: Σύρο, Νάξο, Πάρο, Αστυπάλαια, Ηράκλειο και Μήλο. Εύλογα πάντως δημιουργείται το ερώτημα πώς δεν είχε προβλεφθεί στον γενικότερο σχεδιασμό η εξασφάλιση των κρίσιμων slots για την καλοκαιρινή περίοδο.

Δείτε το καλοκαιρινό πρόγραμμα πτήσεων εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη