Το πρόγραμμα προβολών της  Κινηματογραφικής Λέσχης Θήρας συνεχίζεται με μια ταινία που κατορθώνει και συνδυάζει το μαύρο χιούμορ, την πολιτική σάτιρα, το θρίλερ, την  κοινωνική κριτική, το οικογενειακό δράμα και την έξυπνη αλληγορία, σ’ έναν απίστευτο και αριστοτεχνικό συνδυασμό. Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, το κινηματογραφόφιλο κοινό της Σαντορίνης μπορεί να απολαύσει την ταινία:

Παράσιτα
Χρυσός Φοίνικας στο Φεστιβάλ Καννών 2019

Είδος: Μαύρη κωμωδία – σάτιρα – θρίλερ
Σενάριο-Σκηνοθεσία: Μπονγκ Τζουν-χο
Πρωταγωνιστούν: Σονγκ Κανγκ – Χο, Γιανγκ Χίε – τζιν, Τζο Γέο – τζεόνγκ, Παρκ Σο – νταμ
Παραγωγή: Ν. Κορέα, 2019
Διάρκεια: 132′
Κατάλληλη για θεατές άνω των 15 ετών

Υπόθεση: Είμαστε στην Άπω Ανατολή, συγκεκριμένα στη Σεούλ, και πάντα στη σκιά του ασιατικού οικονομικού θαύματος. Η τετραμελής οικογένεια Κιμ ζει σε ένα μικρό υπόγειο που πλημμυρίζει με την πρώτη ευκαιρία και επιβιώνει με εφήμερες μικροδουλειές, σχεδιάζοντας φτηνο-κομπίνες κι ελπίζοντας, γενικά κι αόριστα, σε ένα καλύτερο αύριο. Αυτό αρχίζει να φαίνεται εφικτό, όταν ο μικρός γιος Κι-γου προσλαμβάνεται ως καθηγητής αγγλικών της μικρής κόρης του κ. Παρκ.

Ώρα έναρξης: 20:45 | Αμφιθέατρο οινοποιείου Μπουτάρη, Μεγαλοχώρι
Γενική είσοδος: 6 ευρώ, 5 ευρώ (μέλη ΚΛΘ)

Trailer:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!
Το Atlantea και η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας χαρίζουν -μετά από κλήρωση- σε έναν τυχερό μία διπλή πρόσκληση για την προβολή του Σαββάτου 1/2. Κλικ εδώ για να δείτε πώς θα λάβετε μέρος.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here