19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σε ψηφιακή μορφή η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ITB Berlin 2021

Share

Αποκλειστικά ψηφιακά και από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου 2021 θα διεξαχθεί η μεγαλύτερη Διεθνής Τουριστική Έκθεση στον κόσμο, ITB Berlin 2021, όπως ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας Covid-19 στη Γερμανία και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οδήγησαν τους διοργανωτές στην απόφαση να πραγματοποιήσουν την έκθεση μόνο ψηφιακά και να αλλάξουν το διάστημα διοργάνωσής της, από 10-14 Μαρτίου 2021 που ήταν αρχικά, σε 9-12 Μαρτίου.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται ότι η ITB Berlin 2021 αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη εξέλιξης των μεγεθών του τουριστικού κλάδου και μια απαραίτητη πλατφόρμα δικτύωσης για μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες στον κόσμο, στην οποία η Ελλάδα πρωταγωνιστεί.

H ITB Berlin 2021 θα ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμμετοχή των ενδιαφερόμενων στις 16 Νοεμβρίου. Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την ITB Berlin να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
The Wine Bar after sunset

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη