Η Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης (Φ.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Σαντορίνης “Το Αρκάδι” και τον Πολιτιστικό & περιβαλλοντικό Σύλλογο Καμαρίου “Παγκράτιο” διοργανώνουν τμήματα αρχαρίων για τα μέλη τους αλλά και όσους επιθυμούν να μυηθούν στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας και να γίνουν μέλη μιας παρέας με αγάπη για την φωτογραφία.

Το σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγή στην Φωτογραφία – Φωτογραφία Ι” περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: Εισαγωγή στην τέχνη της φωτογραφίας – Μαθαίνοντας να βλέπω – Η φωτογραφική μηχανή – Ιστορία της φωτογραφίας – Βασική τεχνική της φωτογραφίας – Εισαγωγή στην επεξεργασία εικόνας.

Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι οι υπεύθυνοι της Φ.Ο.Σ. Κώστας Θεοδωρόπουλος και Διαμαντής Κρυωνίδης, οι συναντήσεις του κάθε τμήματος θα γίνονται σε χώρους που θα διαθέσει ο κάθε σύλλογος. Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στον Νοέμβριο 2019. Για τις ώρες και μέρες διεξαγωγής των συναντήσεων ή άλλες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των συλλόγων ή να καλούν, απογευματινές ώρες, στα τηλέφωνα των υπευθύνων 6981748957 και 6937060732.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here