Στο πνεύμα των ημερών του Πάσχα, το ΚΕΚ Γεννηματάς εντάσσει δύο νέες δωρεάν εκπαιδευτικές δράσεις στο 12ήμερο γαστρονομίας.

Σεμινάριο Μοναστηριακής Κουζίνας
Μ. Δευτέρα 26/4: πρωινό τμήμα 10:00-12:00 και απογευματινό τμήμα 15:00-17:00

Μια γαστρονομική παράδοση αιώνων, βασισμένη στα αγνά υλικά, το μεράκι, στη μεσογειακή διατροφή. Απόλυτα υγιεινή, φυσικά νηστίσιμη και προσαρμοσμένη στο πνεύμα των ημερών.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις, επαγγελματίες και μη, της μαγειρικής και τους εξερευνητές των γεύσεων.

Διήμερο Παραδοσιακής Αρτοποιίας
Μ. Τρίτη 27/4 & Μ. Τετάρτη 28/4: πρωινό τμήμα 10:00-12:00 και απογευματινό τμήμα 15:00-17:00

Δύο ημέρες προσανατολισμένες στα μυστικά στις τεχνικές και στις τεχνολογίες ωρίμανσης αρτοποιημάτων. Παραδοσιακές συνταγές συναντούν σύγχρονα υλικά και μεθόδους.

Το διήμερο σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της εστίασης αλλά και όσους από μεράκι επιδίδονται στην τέχνη της αρτοποιίας.

Διαφήμιση

Τα σεμινάρια θα γίνουν από καταξιωμένους εκπαιδευτές στον χώρο της εστίασης, με τη συνδρομή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων. Οι εκπαιδεύσεις θα υλοποιηθούν εξ αποστάσεως διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης του ΚΕΚ για την απόλυτη ασφάλεια των συμμετεχόντων και των εκπαιδευτών.

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των έργων “Δράσεις, ενημέρωσης, επιμόρφωσης και κατάρτισης στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες”, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα του ΚΕΚ Γεώργιος Γεννηματάς.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here