Εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) θα διεξαχθεί από το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στις 7-8 Οκτωβρίου, στο Γραφείο Σαντορίνης.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 10 ώρες και θα πραγματοποιηθεί τις δύο ημέρες από τις 16:00 έως τις 21:00, με εισηγητή τον Κώστα Ψαρίδη.

Η εκπαίδευση αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, αποθηκεύουν ή διακινούν τρόφιμα και ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, τυροκομεία, ελαιοτριβεία κ.α.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλο το προσωπικό των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 EK για την Υγιεινή των Τροφίμων, Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-2007 και Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/23-06-2017).

Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ/άτομο (συμπεριλαμβάνεται το τέλος υπέρ του ΕΦΕΤ)

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν έντυπο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη γραπτή αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται σε μεταγενέστερο χρόνο από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται ηλεκτρονικά εδώ και τηρείται σειρά προτεραιότητας βάσει της ημερομηνίας υποβολής. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο του γραφείου Σαντορίνης κο Νεκτάριο Ρούσσο, στο τηλέφωνο 2286025788.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here