Σαντορίνη: Σφηνάκια επιχειρείν

Σε λειτουργία ξανά το Τελεφερίκ
Μετά από εργασίες συντήρησης που ήταν σε εξέλιξη από τις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου, το Τελεφερίκ Σαντορίνης επαναλειτουργεί από την Παρασκευή 15/3, οπότε και θα εξυπηρετήσει τους πρώτους επισκέπτες κρουαζιέρας για φέτος.

Πρεμιέρα κρουαζιέρας με το Celestyal Journey
Το πλοίο Celestyal Journey της Celestyal Cruises είναι αυτό που την Παρασκευή θα κάνει ποδαρικό για τη φετινή σεζόν κρουαζιέρας. Είναι το πρώτο από τα δύο πλοία που η Celestyal Cruises ενέταξε στον στόλο της το 2023 και μετά από εκτεταμένη ανακαίνιση ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου. Μπορεί να μεταφέρει 1.260 επιβάτες και 500 άτομα πλήρωμα.

Σημαντική διεθνής αναγνώριση για το Athina Luxury Suites
Τη διάκριση του Leading Boutique Hotel in Greece απέσπασε για τρίτη συνεχή χρονιά το Athina Luxury Suites στα εγνωσμένου κύρους World Travel Awards 2024. Η απονομή του βραβείου έγινε την περασμένη εβδομάδα σε ειδική τελετή στο Βερολίνο.

Νέα ετικέτα για το οινοποιείο Vassaltis
Ένα νέο κρασί από 100% ποικιλία ασύρτικο έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο του οινοποιείου Vassaltis. Το όνομα αυτού Alcyone, από τη σοδειά του 2022, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο σε περιορισμένο αριθμό φιαλών αλλά και σε φιάλες magnum.

Έτοιμα για τη νέα σεζόν το Skiza και η Ρόκα στην Οία
Η τουριστική κίνηση στην Οία ολοένα και αυξάνεται και ήδη κάποιοι χώροι εστίασης  λειτουργούν ή ετοιμάζονται εντατικά να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν. Από τη Δευτέρα 11/3 λειτουργεί το Skiza από νωρίς το πρωί για πρωινό, καφέ, χυμό, και όλη την ημέρα μέχρι το βράδυ για γλυκό, χειροποίητη πίτσα, κρέπες, ζυμαρικά κ.ά. Από την Παρασκευή 15/3 ξεκινούν και στη Ρόκα τα φετινά γευστικά ταξίδια που αναδεικνύουν την καλή ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της ελληνικής γης.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη