Σαντορίνη: Σφηνάκια επιχειρείν

Αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες μέσω ΕΟΠΥΥ στο Health Spot
Ενεργοποιήθηκε η σύμβαση του πολυιατρείου Health Spot στη Μεσαριά με τον ΕΟΠΥΥ και για μαγνητικές και αξονικές τομογραφίες όπως και για απλές ακτινογραφίες, ώστε αυτές οι εξετάσεις να διενεργούνται μέσω ταμείων. Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η σύμβαση και για ψηφιακές μαστογραφίες.

Οινοποίηση μέσα σε αμφορείς από το Οινοποιείο Βενετσάνος
Το νέο κρασί Saint John Amphora 2022 του Οινοποιείου Βενετσάνος ζυμώθηκε μέσα σε δύο διαφορετικής σύστασης (terracotta και πηλός) και μεγέθους αμφορείς ιταλικής προέλευσης, ακολούθησε δίμηνη παραμονή σε λεπτές οινολάσπες και δωδεκάμηνη παλαίωση στους ίδιους περιέκτες, πριν εμφιαλωθεί σε μόλις 1.100 φιάλες, που μόλις κυκλοφόρησαν.

Νέο concept στην αγορά ένδυσης
Ένας νέος χώρος με ρούχα και αξεσουάρ από Έλληνες σχεδιαστές άνοιξε από σήμερα (18/4) μέσα στο Deco Store, στον Πύργο. Το όνομα αυτού Carrot Concept Store και βρίσκεται πίσω από τις πορτοκαλί -στο χρώμα του καρότου- κουρτίνες. “Ανανεώστε μαζί τον χώρο σας και τη ντουλάπα σας”, ήταν η ιδέα της Θεωργίας Ζώρζου πριν ενσωματώσει έναν χώρο μόδας σε έναν χώρο επίπλων και διακόσμησης, η οποία ιδέα από σήμερα παίρνει σάρκα και οστά.

Στης Ρόζας
Η μικρή και ζεστή αυλή της Ρόζας στον Βουρβούλο έχει ανοίξει ήδη από τα τέλη Μαρτίου. Για μία ακόμα χρονιά ο Κυριάκος Πετρόπουλος και η Κατερίνα Τσοτσκολαούρι, που έχουν πάρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη σκυτάλη, συνεχίζουν να δημιουργούν πιάτα που αναδεικνύουν την ξεχωριστή γεύση των διαλεχτών υλικών που χρησιμοποιούν, από τη Σαντορίνη και όλη την Ελλάδα.

Η Μυλόπετρα στα Φηρά
Σε νέο χώρο στα Φηρά, εκεί όπου μέχρι πριν έναν χρόνο λειτουργούσαν τα ΕΛΤΑ, μεταφέρθηκε πρόσφατα ο φούρνος Μυλόπετρα. Σύντομα αναμένεται να ανοίξει και σε δεύτερο χώρο στη Μεσαριά.

Συμβουλές chef-to-chef στο Food Hall της Vita Epsilon
Μετά από πρόσκληση της Vita Epsilon Premium Foods, η σεφ Λάουρα Σαργέντη βρίσκεται στη Σαντορίνη και δοκιμάζει, πειραματίζεται και δημιουργεί με βάση τις πρώτες ύλες που βρίσκει στις αποθήκες της. Καθημερινά από τις 10:00 ως τις 16:00 και μέχρι τις 27/4, η ίδια βρίσκεται στο Food Hall, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μεσαριά, για να μοιραστεί με συναδέλφους της το πάθος και τις γνώσεις της για τη μαγειρική.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη