Σαντορίνη: Σφηνάκια επιχειρείν

30 χρόνια Gaia Wines
Τριάντα χρόνια στις οινοποιητικές επάλξεις συμπληρώνει φέτος η Gaia Wines, με οινοποιεία σε Σαντορίνη και Νεμέα, και το γιορτάζει με την κυκλοφορία του “Optimus”, ενός κόκκινου κρασιού από τις ποικιλίες αγιωργίτικο και βερτζαμί.

Ακόμα ένα ξενοδοχείο στην Οία
Πενήντα επιπλέον σουίτες και δύο βίλες προστίθενται προσεχώς στο ξενοδοχειακό δυναμικό της Οίας, καθώς από 19/4 ξεκινά τη λειτουργία του, στην περιοχή του Θόλου, το πολυτελές Domes Novos Santorini.

Διάκριση κατ’ επανάληψη για το Katikies Garden
Το Katikies Garden ψηφίστηκε ως το Κορυφαίο All-Suite Hotel της Ελλάδας στα World Travel Awards 2024, ένα σημαντικό βραβείο με το οποίο είχε τιμηθεί το πολυτελές ξενοδοχείο των Φηρών και το 2021 και το 2023.

Το ξεχωριστό ροζέ της Οινοποιίας Γαβαλά
Παρά τις δυσκολίες και τη μειωμένη παραγωγή του τρύγου του 2023, η Οινοποιία Γαβαλά κατάφερε και φέτος να παράξει το Βουδόματο 2023, από την ομώνυμη δυσεύρετη ποικιλία, το μοναδικό ξηρό μονοποικιλιακό ροζέ στο νησί. Το κρασί εμφιαλώθηκε σε λιγότερες από 1000 φιάλες που θα διατίθενται μόνο από το οινοποιείο στο Μεγαλοχώρι.

Ένα ελληνικό γαστροταβερνείο στην καλντέρα των Φηρών
Ο εστιάτορας-επιχειρηματίας Λουκάς Κατρής ετοιμάζει στα Φηρά έναν νέο χώρο με ελληνικό φαγητό από παραδοσιακές συνταγές της Σαντορίνης και άλλων νησιών των Κυκλάδων. Το όνομα αυτού “Σαντορινιά” και αναμένεται να ξεκινήσει να λειτουργεί το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.

Αποκαλυπτήρια στο Οινόραμα για το νέο γλυκό κρασί Χατζηδάκη
Το Οινοποιείο Χατζηδάκη είχε προαναγγείλει πριν λίγο καιρό το νέο του δημιούργημα, έναν οίνο φυσικώς γλυκό από λιαστά σταφύλια μανδηλαριάς. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης Οινόραμα αποκαλύφθηκε και το όνομά του, “Liassimo”. Το κρασί θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές Απριλίου.

Διπλή διάκριση για το Athina Luxury Suites
Δύο ακόμα βραβεία πρόσθεσε στη μεγάλη συλλογή του το Athina Luxury Suites που διακρίθηκε στα Greek Hotel of the Year 2024 με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Best Hotel Service και με χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Romantic Hotel/Resort.

Η Νορβηγία διαλέγει κρασιά από τη Σαντορίνη
Στη Σαντορίνη βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες δύο εκπρόσωποι του νορβηγικού μονοπωλίου κρασιού, προκειμένου να κάνουν επαφές με οινοποιεία του νησιού, να δοκιμάσουν κρασιά και να επιλέξουν αυτά που θα κυκλοφορούν προσεχώς στη σκανδιναβική χώρα.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη