Σαντορίνη: Σφηνάκια επιχειρείν

Νέα στήλη από το Atlantea

Το Chat GPT στη ζωή μας
Η νέα στήλη που ξεκινάει από σήμερα στο Atlantea θα έχει ως κεντρική μια εικόνα δημιουργημένη από τεχνητή νοημοσύνη. Ζητήσαμε από το Chat GPT μια σύνθεση για “Σαντορίνη και σύντομα επιχειρηματικά νέα” και στην αρχή του άρθρου βλέπετε τη φουτουριστική εικόνα που δημιούργησε.

Σφραγίδα Vegan για τα κρασιά του Οινοποιείου Χατζηδάκη
Για τέταρτη συνεχή χρονιά, τα κρασιά του Οινοποιείου Χατζηδάκη πιστοποιήθηκαν από τον φορέα Letrina SA ως προϊόντα Vegan. Μετά από τους σχετικούς ελέγχους επιβεβαιώθηκε πως σε κανένα στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, από το σταφύλι  μέχρι την εμφιάλωση, δεν έχει γίνει προσθήκη ζωικής προέλευσης (π.χ. ζωικές πρωτεΐνες ως μέσα διαύγασης).

35 χρόνια Ηλιότοπος
Σημείο αναφοράς στο Ημεροβίγλι και όχι μόνο, το ξενοδοχείο Ηλιότοπος ξεκίνησε να υποδέχεται για 35η χρονιά τους πρώτους επισκέπτες της φετινής σεζόν.

Νέο ωράριο εξυπηρέτησης στο ταμείο της Alpha Bank
Από τη Δευτέρα 12/2 το κατάστημα της Alpha Bank στη Σαντορίνη θα λειτουργεί με νέο ωράριο και τρόπο εξυπηρέτησης που προβλέπει εγχρήματες συναλλαγές (καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές, μεταφορές) στο ταμείο μόνο μεταξύ 08:00-11:00. Ανάλογη πρακτική εφαρμόζει ήδη και η Eurobank, με εξυπηρέτηση στο ταμείο στις 08:00-10:00 και 13:00-14:00.

Νέο αμπελοτόπι για το Οινοποιείο Anhydrous
Σε ένα νέο αμπελοτόπι 100 στρεμμάτων επενδύει από φέτος το Οινοποιείο Anhydrous. Το αμπελοτόπι βρίσκεται στον “λαιμό” της Σαντορίνης, το στενότερο σημείο του νησιού, μεταξύ Ημεροβιγλίου και Οίας. Φέτος αναμένεται να φυτευτούν τα 30 στρέμματα.

Νέα πλοία για τη Celestyal Cruises
Με το Celestyal Discovery και το Celestyal Journey θα εκτελεί η Celestyal Cruises από φέτος τον Μάρτιο τις κρουαζιέρες της από τον Πειραιά προς τα ελληνικά νησιά και όχι μόνο, αντικαθιστώντας τα Celestyal Olympia και Celestyal Crystal. Σημειωτέον ότι το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Celestyal Cruises έχει περάσει τα τελευταία δύο περίπου χρόνια από το Louis Group στην Searchlight Capital Partners.

Lidl Day
Τα σούπερ μάρκετ Lidl αναζητούν προσωπικό για τη στελέχωση του καταστήματος στη Σαντορίνη και διοργανώνουν Lidl Day την Παρασκευή 9/2, από τις 10:00 έως τις 17:00, στη Ζυθοποιία Φτέλος, στον Καρτεράδο.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη