Στα Ιωάννινα για αγώνα του Κυπέλλου η Θύελλα Καμαρίου

Τον ΠΑΣ Γιάννινα, ομάδα που αγωνίζεται στη Superleague, πρόκειται να αντιμετωπίσει την Πέμπτη 1/11 η Θύελλα Καμαρίου, για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου για το Κύπελλο Ελλάδος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες” στις 19:30 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cosmote Sport 1 HD.

Η αποστολή της ομάδας της Σαντορίνης στα Ιωάννινα αποτελείται από τους: Ρέτζο Γιώργο, Πάγια Γιώργο, Κόντρα Κέβιν, Αργυρίου Μάριο, Σιμιτζή Παναγιώτη, Γελαδάρη Λάζαρο, Λυγνό Χρήστο, Τσουκαλά Γιάννη, Αρβανίτη Βαλάντη, Μαυρομάτη Ηλία, Γατσέλο Βαγγέλη, Καψάλη Μανώλη, Μαντούση Γιώργο, Ζανελάρι Γιάνη, Φίλωνα Στάθη, Δαβιλά Γιάννη, Βλαβιανό Μηνά, Γιαννή Χρήστο.

Στον άλλο γώνα της 2ης αγωνιστικής, ο Ηρακλής υποδέχεται σήμερα (31/10) το απόγευμα τον Ατρόμητο.

Με αφορμή την ιστορική συμμετοχή της Θύελλας Καμαρίου στο Κύπελλο Ελλάδος, η ομάδα κυκλοφόρησε συλλεκτικά κασκόλ με τα τέσσερα σήματα των ομάδων που συμμετέχουν στον 1ο όμιλο του θεσμού. Κοστίζουν 15 ευρώ και θα διατίθενται καθημερινά από τα γραφεί του δημοτικού γηπέδου Καμαρίου, ώρες 18:30-21:30, καθώς και στους εντός έδρας αγώνες της Θύελλας.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη