Στα κόκκινα τα Νομίκεια 2023

Την πρώτη θέση στο φετινό τουρνουά φιλικών αναμετρήσεων “Νομίκεια”, που διοργανώθηκε στη Σαντορίνη στις 11-12/10, κέρδισε ο Ολυμπιακός, στην πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά, καθώς νίκησε στον τελικό τον ΑΟ Θήρας με 0-3 σετ (21-25, 20-25, 21-25).

“Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Ο Α.Ο Θήρας έπαιξε καλά, εμείς συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό από το χθεσινό ματς. Ακολουθήσαμε τον προγραμματισμό μας και έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο φιναλίστ. Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση και στις ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό”, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Ιταλός προπονητής του Ολυμπιακού Λορέντζο Μιτσέλι.

Από την πλευρά του, ο επίσης Ιταλός προπονητής του ΑΟ Θήρας Ματέο Φρέσκι σχολίασε: “Ήταν ένα πολύ καλό ματς μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα από το κοινό της Σαντορίνης. Προσπαθήσαμε να τα δώσουμε όλα για τη νίκη, αλλά για εμάς ήταν σημαντικό 10 μέρες πριν από την πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων, ότι παίξαμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες”.

Την 3η θέση του τουρνουά κατέλαβε το Α.Ο. Μαρκόπουλο Revoil, καθώς στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 επικράτησε με 3-0 (25-23, 25-11, 25-19) σετ του Α.Ο. Αιγάλεω. Στην επίσης πρώτη της συμμετοχή σε Νομίκεια, η ομάδα του Αιγάλεω, που φέτος θα αγωνίζεται στην Pre League, μαζί με τις πολύτιμες εμπειρίες, κέρδισε και το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τουρνουά

Τετάρτη 11/10
Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil 3-0 (25-17, 35-33, 25-22)
ΑΟ Θήρας – ΑΟ Αιγάλεω 3-0 (25-11, 25-12, 25-13)

Πέμπτη 12/10
ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil – ΑΟ Αιγάλεω 3-0 (25-23, 25-11, 25-19)
ΑΟ Θήρας – Ολυμπιακός ΣΦΠ 0-3 (21-25, 20-25, 21-25)

Στην καθιερωμένη τελετή απονομών, το Κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα των 10ων “Νομικείων” παρέδωσε στην αρχηγό του Ολυμπιακού Τζίνα Λαμπρούση ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού και βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης. Την ομάδα του Α.Ο. Θήρας βράβευσε ο Σαντορινιός βουλευτής ΚυκλάδωνΜάρκος Καφούρος, ενώ τα χάλκινα μετάλλια στο Α.Ο Μαρκόπουλο παρέδωσε ο αντιπρόεδρος του Α.Ο. Θήρας Ανδρέας Πατηνιώτης. Τα μετάλλια στις αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού παρέδωσε ο Έπαρχος Θήρας, Χαράλαμπος Δαρζέντας, ενώ η ομάδα του Αιγάλεω παρέλαβε τα μετάλλια της παρθενικής της συμμετοχής στο τουρνουά, από τα χέρια του Γενικού Γραμματέα του Α.Ο Θήρας, Κώστα Βαμβακούση.

Με την σταδιακή ολοκλήρωση των φιλικών αναμετρήσεων, η προσοχή των ελληνικών ομάδων στρέφεται πια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Volleyleague που ξεκινούν το Σάββατο 21/10. Για την 1η αγωνιστική ο ΑΟ Θήρας θα αγωνιστεί εκτός έδρας στη Βούλα κόντρα στην Θέτιδα.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη