ΠΑΕ Σαντορίνης: Επιστροφή στη Γ’ Εθνική τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ανυπέρβλητο αποδεικνύεται αυτή τη στιγμή το εμπόδιο που θέτει η έλλειψη γηπέδου προδιαγραφών Super League 2 στη Σαντορίνη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ΠΑΕ Σαντορίνης, σε επίπεδο αγωνιστικό και οικονομικό.

Με επίσημη ανακοίνωσή της, η ομάδα έκανε γνωστό ότι την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στην Γ’ Εθνική, επομένως θα αγωνίζεται στη Σαντορίνη. Στόχος θα είναι η άνοδος σε έναν χρόνο, δίνοντας χρονικό περιθώριο να ετοιμαστεί το γήπεδο, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος Θήρας, Αντώνης Σιγάλας.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κο Ευάγγελο Φουστέρη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Μετά από τις πρόσφατες επαφές που πραγματοποιήθηκαν με τον Δήμαρχο Θήρας, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020, διαπιστώνοντας ότι με το γηπεδικό πρόβλημα δεν βρίσκεται έγκαιρη λύση, καθώς και ότι η υπόσχεση για οικονομική ενίσχυση για τα “εντός” έδρας παιχνίδια στη Νάξο έμεινε μόνο στα λόγια και για το χειροκρότημα, η ομάδα μας αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ´ Εθνικής Κατηγορίας για την περίοδο 2021-2022, θέτοντας ως μοναδικό της στόχο την άνοδο”, ανακοίνωσε η ομάδα.

Ίσως ακούγεται οξύμωρο, όμως η ομάδα της Σαντορίνης έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Ας μας διαψεύσει λοιπόν ο κος Δήμαρχος και ας έχει έτοιμο το γήπεδο σε 11-13 μήνες, όπως δεσμεύθηκε στη μεταξύ μας συνάντηση.

Περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και διευκρινίσεις για το τι έχει συμβεί θα δοθούν από τον κο Ευάγγελο Φουστέρη, σε συνέντευξή του στο προσεχές διάστημα, ούτως ώστε να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος του νησιού την πραγματική αλήθεια.”


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη