Σαντορίνη: Στις 3-11/10 το επόμενο ραντεβού για αιμοδοσία

Αιμοδοσία τον Οκτώβριο στη ΣαντορίνηΠιστή στο φθινοπωρινό ραντεβού προσφοράς, η Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης πρόκειται να διοργανώσει στις 3-11 Οκτωβρίου την 58η εθελοντική αιμοδοσία, που θα διεξαχθεί από το νοσοκομείο παίδων “Η Αγία Σοφία”. Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι παλιοί αιμοδότες να προσέλθουν και πάλι να αιμοδοτήσουν, αλλά και οι νέοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

“Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία και πολυτιμότερη ίσως από κάθε άλλη φορά”, σημειώνει στο κάλεσμά της η Τράπεζα Αίματος.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην τελευταία εθελοντική αιμοδοσία που έγινε τον Μάιο έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, καθώς προσήλθαν 1.328 άτομα και συλλέχθηκαν 1.148 μονάδες αίματος, ενώ οι νέοι αιμοδότες ήταν 366. Αυτά τα στοιχεία ώθησαν τον Διοικητή του Κοργιαλένειου-Μπενάκειου νοσοκομείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Ευθύμιο Γεωργόπουλο να δηλώσει πως “αν αυτό επικρατούσε σε όλη την Ελλάδα, τότε η πατρίδα μας θα κάλυπτε πλήρως τις ανάγκες της μόνο με εθελοντική αιμοδοσία και θα είχε και υπερπλεόνασμα αίματος” και να ευχηθεί “όλη η Ελλάδα να γίνει Σαντορίνη”.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη