“Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα” την Τετάρτη στη Σαντορίνη

Με την μαύρη κωμωδία με τίτλο “Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα” κλείνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου ο κύκλος των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχε ανακοινώσει ο ΔΑΠΠΟΣ.

Έχοντας διαγράψει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία με τις θεατρικές τους παραστάσεις στο εξωτερικό (Παρίσι, Βερολίνο, Μόναχο, Ζυρίχη, Μόσχα, Λονδίνο, Δουβλίνο, Πράγα κ.α.) και έχοντας βραβευτεί από την Unesco για τη διεθνή ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν δημιούργησαν μία μοναδική παράσταση για έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς του 20ου αιώνα.

Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση που διεισδύει στον μοναδικό, ατμοσφαιρικό κόσμο του ευφυούς συγγραφέα ζωντανεύοντας επί σκηνής 16 χαρακτήρες από τη ζωή και το σύνολο του έργου του (Δίκη, Πύργος, Μεταμόρφωση, Στη σωφρονιστική αποικία, Καλλιτέχνης της πείνας, Γράμμα στον πατέρα, Γράμματα στη Μιλένα κ.α.).

Η παράσταση με τίτλο “Franz Kafka” που ανέβασαν στην Πράγα, λίγα μέτρα από το σπίτι που γεννήθηκε και έζησε ο συγγραφέας, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Πρωταγωνιστούν: Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Πάνος Βουτσινάς
Σκηνοθεσία, θεατρική διασκευή, χορογραφίες: Σοφία Καζαντζιάν

Τετάρτη 11/9 | Ώρα 20:30 | Προαύλιος χώρος κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη