Συγκινητική τελετή ανακήρυξης σε Επίτιμο Δημότη του κ. Χαράλαμπου Ρούσσου – Φωτογραφίες

Συγκινητική ήταν η τελετή της ανακήρυξης σε επίτιμο δημότη του ακαδημαϊκού καθηγητή κ. Χαράλαμπου Ρούσσου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013, στο Συνεδριακό Κέντρο Πέτρου Μ. Νομικού, στο Φηροστεφάνι.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θήρας η ανακήρυξη έγινε σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του κ. Ρούσσου στη Σαντορίνη και στους Σαντορινιούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
(μικρή αναμονή για να εμφανισθούν οι φωτογραφίες, με τα βελάκια κινείστε από τη μία φωτογραφία στην άλλη)

Τον κ. Ρούσσο προσφώνησε ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον τιμώμενο ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής κ. Απόστολος Γεωργιάδης και αμέσως μετά τον προσφώνησε και του επέδωσε αναμνηστικό η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Επισκοπής Γωνιάς (Καμάρι) κα Μαριάννα Πελέκη.

Η ομιλία του κ. Χαράλαμπου Ρούσσου είχε θέμα “Νομοτελειακή Σύζευξη Υψηλής Τεχνολογίας και Ιατρικού Λειτουργήματος” και αποτελούσε επανάληψη μέρους της ομιλίας* του, κατά την τελετή της επίσημης υποδοχής του στην Ακαδημία Αθηνών, στις 26 Μαρτίου 2013.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Άρης Χλωρίδης διάβασε το πρακτικό ανακήρυξης του Δημοτικού Συμβούλίου και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Μητροπολίτη Θήρας κ. Επιφάνιου.

Τέλος ο Δήμαρχος Θήρας απένειμε το Μετάλλιο Τιμής του Δήμου Θήρας στον κ. Χαράλαμπο Ρούσσο.

*Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του κ. Ρούσσου στην Ακαδημία Αθηνών είχε δημοσιευθεί στο “ατλάντις” στις 17/4/2013 και μπορείτε να τη διαβάσετε ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη