21.2 C
Santorini
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συγχαρητήρια μηνύματα για την πρόκριση του ΑΟ Θήρας

Share

Μεγάλο ενθουσιασμό έχει προκαλέσει η πρόκριση του ΑΟ Θήρας στην προημιτελική φάση του Challenge Cup, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την ομάδα να δέχεται συγχαρητήρια για τη νέα μεγάλη επιτυχία και ευχές για μια ακόμα καλύτερη συνέχεια.

“Ο Δήμος Θήρας θέλει να εκφράσει την ευαρέσκειά του και να συγχαρεί τον Α.Ο. ΘΗΡΑΣ, για την πρόκρισή του στους 8 καλύτερους της Ευρώπης (Challenge Cup 2020). Συγχαίρουμε τις αθλήτριες, τη Διοίκηση και τους προπονητές για την μεγάλη πρόκριση, αλλά και τους φιλάθλους που τόσο θερμά στηρίζουν την ομάδα μας, που πλέον έχει καθιερωθεί ως πρεσβευτής του αθλητισμού, τόσο για τα νησιά μας όσο και για τη Χώρα μας. Ο Δήμος Θήρας θα εξακολουθεί να στέκεται δίπλα σας” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Θήρας.

Συγχαρητήρια επιστολή για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Challenge Cup  έστειλε προς τη Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες του ΑΟ Θήρας ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

“Το Ευρωπαϊκό ταξίδι συνεχίζεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της ομάδας. Η μεγάλη αυτή επιτυχία που εξασφάλισε για τον Α.Ο. Θήρας το εισιτήριο της πρόκρισης στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μας διδάσκει ότι το ήθος, το ταλέντο και κυρίως η ομαδική δουλειά επιβραβεύονται. Οι αθλήτριές μας για μία ακόμη φορά σκόραραν στις καρδιές μας, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών μας ακόμη ψηλότερα. Μας κάνατε υπερήφανους! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες που οδηγούν στα μετάλλια. Οι Κυκλάδες είναι στο πλάι σας” σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης.

Ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας στο συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει:

“Θερμά συγχαρητήρια στον Α.Ο. Θήρας για την τεράστια επιτυχία του να προκριθεί στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Θερμά συγχαρητήρια στην διοίκηση, στους προπονητές, στους υπέροχους φιλάθλους,τους χορηγούς και στις πρωταγωνίστριες αυτού του ιστορικού άθλου. Μας κάνατε υπερήφανους για μια ακόμα φορά. Η μικρή Σαντορίνη με την αξεπέραστη ομορφιά γίνεται γνωστή και για την μεγάλη της ομάδα στην Ευρώπη και τον κόσμο. Η ομάδα του νησιού μας, η ομάδα της καρδιάς μας συνεχίζει να μας ταξιδεύει κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα. Καλή συνέχεια… Σας ευχαριστούμε”

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη