Σαντορίνη: Συλλήψεις εκδιδόμενων γυναικών χωρίς πιστοποιητικά υγείας

Δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 27 και 31 ετών, οι οποίες διαμέσου ιστοσελίδας κανόνιζαν ερωτικές συνευρέσεις με υποψήφιους ενδιαφερόμενους πελάτες, καθορίζοντας τον τόπο, τον χρόνο της συνάντησης και τη χρηματική αμοιβή, συνέλαβαν χθες (10/7) στη Σαντορίνη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας. Σε βάρος των δύο γυναικών σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Για τον τερματισμό της δραστηριότητάς τους οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας δύο αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και έπειτα από επικοινωνία-συνεννόηση μετέβησαν σε ξενοδοχειακό κατάλυμα όπου συνάντησαν τις κατά περίπτωση εκδιδόμενες και αφού κατέβαλαν το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό, από κοινού με ενεδρεύοντα στελέχη που χειρίζονταν την υπόθεση προσήγαγαν τις δύο γυναίκες.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστιδες δεν διέθεταν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά. Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν 800 ευρώ.

Οι δύο συλληφθείσες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Δύο ακόμα συλλήψεις στο αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης 10/7
Το πρωί της Τετάρτης συνελήφθη επίσης στη Σαντορίνη ένας 17χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επιπλέον, συνελήφθη ένας 27χρονος αλλοδαπός,ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη