15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συλλήψεις το Σαββατοκύριακο σε Μύκονο και Σαντορίνη

Share

Πλούσιο σε συλλήψεις ήταν το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 18-19/9 σε Μύκονο και Σαντορίνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, καταγράφηκαν τα παρακάτω συμβάντα:

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
Πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 18/9 συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 51χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ και χωρίς άδεια ικανότητας.

Σύλληψη ημεδαπής για παράβαση σε επιχείρηση στη Μύκονο
Το πρωί του Σαββάτου 18/9 συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 52χρονη ημεδαπή, η οποία λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού
ενδιαφέροντος έχοντας αναπτύξει ομπρέλες – ξαπλώστρες σε τμήμα αιγιαλού χωρίς άδεια.

Σύλληψη ημεδαπής για παράνομες οικοδομικές εργασίες στη Μύκονο
Το μεσημέρι του Σαββάτου 18/9 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου συνέλαβαν 65χρονη ημεδαπή, η οποία προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Σαντορίνη
Συνολικά το διήμερο 18-19/9 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, πέντε αλλοδαποί ηλικίας 26-36 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στη Μύκονο
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 19/9 συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 25χρονος ημεδαπός, ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Σύλληψη μη νόμιμης αλλοδαπής στη Σαντορίνη
Το πρωί της Κυριακής 19/9, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν 36χρονη αλλοδαπή, η οποία διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος της κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στην Μύκονο
Το βράδυ της Κυριακής 19/9, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στη Μύκονο έναν 35χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,9 γραμμαρια κοκαΐνης.

Εξιχνίαση κλοπής στη Μύκονο
Τέλος, την Κυριακή 19/9, από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, εξιχνιάστηκε κλοπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής για κλοπή προϊόντος από εμπορικό κατάστημα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη