Σαντορίνη: Σύλληψη για εμπορία ανθρώπων και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

Μια 41χρονη ημεδαπή γυναίκα συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης 21/7 στη Σαντορίνη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, σε βάρος της οποία σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Όπως διακριβώθηκε έπειτα από αστυνομική έρευνα, η δράστιδα εκμεταλλεύονταν επιτηδευμένα ένα ανήλικο παιδί της, εξωθώντας αυτό στην επαιτεία, θέτοντας ταυτόχρονα σε κίνδυνο τη σωματική του ακεραιότητα και υγεία, με αποκλειστικό σκοπό τον πορισμό παράνομου εισοδήματος. Πιο συγκεκριμένα, τοποθετούσε το ανήλικο κορίτσι της να παίζει μουσική, με όργανο που το είχε προμηθεύσει, υπό ακραίες καιρικές συνθήκες σε πολυσύχναστα σημεία των Φηρών Θήρας, στοχεύοντας στη συμπόνια και το κοινό αίσθημα των πολιτών-επισκεπτών-τουριστών, ώστε να του προσφέρουν χρηματικά ποσά.

Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 839,10 ευρώ, ως προερχόμενο από εγκληματική δραστηριότητα, καθώς και ένα ακορντεόν, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Όπως αναφέρει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων των αστυνομικών Υπηρεσιών για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών και την πρόληψη-καταπολέμηση παραβατικών συμπεριφορών.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη