Συμβουλές οδικής ασφάλειας για γονείς και μαθητές

Φυλλάδιο της ΕΛ.ΑΣ. με συμβουλές οδικής ασφάλειας για μαθητέςΜε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η Ελληνική Αστυνομία κυκλοφόρησε ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς.

Είναι μία πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που στοχεύει στην ενημέρωση αλλά και την ευαισθητοποίηση γονέων και μαθητών σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.

Φυλλάδιο της ΕΛ.ΑΣ. με συμβουλές οδικής ασφάλειας για μαθητέςΦυλλάδιο της ΕΛ.ΑΣ. με συμβουλές οδικής ασφάλειας για μαθητέςΜέσα από τα εν λόγω φυλλάδια, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πώς να κυκλοφορούν στον δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, δίνονται χρήσιμες οδηγίες και για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας οι ίδιοι το καλό παράδειγμα.

Φυλλάδιο της ΕΛ.ΑΣ. με συμβουλές οδικής ασφάλειας για μαθητέςΚλικ πάνω στις εικόνες για μεγαλύτερο μέγεθος.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη