Α. Παγώνης: Συναντήσεις και συμπεράσματα από την ITB

Το “παρών” στη διεθνή τουριστική έκθεση ITB, που πραγματοποιήθηκε στις 5-7/3 στο Βερολίνο, έδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Αντώνης Παγώνης. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο κος Παγώνης συναντήθηκε με την Υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, τους Προέδρους του ΞΕΕ και τη ΠΟΞ, Αλέξανδρο Βασιλικό και Γιάννη Χατζη, καθώς και με εκπροσώπους αεροπορικών εταιρειών.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Η ζήτηση για τη χώρα μας βρίσκεται σε αύξηση της τάξης του 7-10%, ενώ τα προβλήματα που υπάρχουν και οι “νωχελικές” κρατήσεις στη Σαντορίνη έστω και με κρατήσεις “last minute” θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν”, σχολιάζει ο κος Παγώνης, προσθέτοντας πως το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο στο ελληνικό περίπτερο το οποίο είχε μεγάλη επισκεψιμότητα. “Όμως υπάρχουν αποκλίσεις στην προτίμηση μεταξύ των περιοχών στην Ελλάδα, και υπάρχουν προορισμοί που χρειάζονται βοήθεια, όπως η Σαντορίνη”, συμπληρώνει ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων.

Τα συμπεράσματά του, όπως και οι προτάσεις που αναδείχθηκαν από τις επαφές του κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα τεθούν, όπως αναφέρει, σε συζήτηση με τον Δήμαρχο Θήρας Νίκο Ζώρζο, με σκοπό τη συνεργασία μεταξύ της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης και του Δήμου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη